Bornova’da bayram tedbirleri tamam

Bornova Belediyesi, vatandaşların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

  • 0
  • 444
Bornova’da bayram tedbirleri tamam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, vatandaşların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bayram öncesi özellikle gıda sektöründe hizmet veren işletmelere yapılan denetimler arttırılırken, ibadet yerlerinin temizliği için de özel bir çalışma yapıldı. Ayrıca uzun bayram tatili süresince belediyenin ilgili birimleri vatandaşların hizmetinde olacak.

Bornova Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı. Ramazan Bayramı yaklaşırken, ilgili müdürlükler özellikle gıda üzerine çalışan işletmelere yapılan denetimleri yoğunlaştırıldı. Ayrıca ibadethanelere yıl boyunca yapılan ve Ramazan ayında artırılan temizlik çalışmaları da sürüyor. İlçe sınırları içindeki cami ve  cemevlerinde bayram temizliği yapıldı.

İlgili müdürlükler mesaide olacak
Bornova Belediyesi’nin pek çok birimi de bayramda iş başında olacak. Temizlik ekipleri 24 saat hizmet verirken, Zabıta Müdürlüğü de denetimlerini sürdürücek. Vatandaşlar dilek ve şikayetlerini Bornova Belediyesi’nin 0 232 999 29 29 numaralı telefonu ile ilgili sosyal medya hesaplarına iletebilecek.

Bayramda da vatandaşlarımızın yanındayız
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, vatandaşların Ramazan Ayı ve Bayramı’nı huzurlu bir şekilde geçirmesinin çok önemli olduğunu söyledi.
Başkan İduğ, “Ramazan Bayramı’nda da her zaman olduğu gibi Bornovalıların yanında olmaya devam edeceğiz. Belediye hizmetlerimiz bayramda da devam edecek. ‘Bornova hepimizin’ sloganı ile çıktığımız hizmet yolunda bayramı Bornovamızda, birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv