Bornova’da hayati işbirliği

  • 0
  • 1.105
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi ile Kızılay Kan Merkezi,acil durumlardaki kan ihtiyacının sağlıklı ve hızlı bir şekildekarşılanabilmesine katkı sağlamak amacıyla ortak hareket etme ve işbirliğikararı aldı. Bornova Belediyesi’nin etkinliklerinde kan bağışı noktalarınınkurulması konusunda fikir birliğine varan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilave Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök uyum içinde ortak projelerüreteceklerini belirttiler

 

Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü GökayGök, Kızılay Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak ve İzmir Kan Bağışı MerkeziMüdürü Dr. Burak Yurdakul ile birlikte, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yıziyaret etti. Kızılay Kan Merkezi’nin insanlığın yararına çalışan bir kurumolduğunu ve ihtiyaç sahiplerini kapı kapı dolaşıp uygun kan aramak zorundabırakmadığını dile getiren Gökay Gök, kan bağışının artması konusunda yerelyönetimlerle yaptıkları işbirliğine büyük önem verdiklerini söyledi. BaşkanOlgun Olgun Atila ve Gökay Gök birlikte yapılabilecek projeler hakkında fikiralışverişinde bulundu.

 

Özellikle sosyal ve kültürel etkinliklerdekan bağış noktalarının kurulması konusunda Kızılay ile işbirliğiyapabileceklerini dile getiren Başkan Atila, “Amacımız Bornova’da birlikte birfarkındalık oluşturmak. Bu noktada hayati bir işbirliği planlıyoruz. Bundansonra bütün organizasyonlarımızla paydaşlarımız arasında Kızılay’ı da görmektenmutluluk duyacağız. Bununla ilgili bölge müdürümüz ve şube başkanımızla fikirbirliğine vardık. Bornova halkını Kızılay’a daha fazla kan bağışında bulunmayateşvik edeceğiz. Birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaşılmasına katkıda bulunmayıhedefliyoruz” dedi.

 

Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü GökayGök de, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya pozitif yaklaşımı nedeniyleteşekkür ederek, “Yapacağımız tüm organizasyonlarda, eğitimlerde BornovaBelediyesi’nin katkısına almak bize güç katacak. Bundan sonraki çalışmalarımıziçin Bornova Belediyesi’ne şimdiden teşekkür edeyioruz” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Arşiv