Bornova’da her mahalleye eşit hizmet

Bornova Belediyesi Kavaklıdere Mahallesi’ndeki vatandaşların en önemli istekleri arasında yer alan meydan, yeşil alan ve çocuk oyun parkının yapımını tamamladı.

  • 0
  • 242
Bornova’da her mahalleye eşit hizmet
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Kavaklıdere Mahallesi’ndeki vatandaşların en önemli istekleri arasında yer alan meydan, yeşil alan ve çocuk oyun parkının yapımını tamamladı. Kavaklıdere Mahallesi Muhtarı Ömer Kaça Bornova Belediyesi’nin iki  eski binayı yıkarak başlattığı çalışmaların kısa sürede tamamlanmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.

 
Bornova Belediyesi, Kavaklıdere Mahallesi’ndeki vatandaşların en çok talep ettiği hizmetler arasında yer alan meydan, yeşil alan ve çocuk oyun parkını tamamladı. Çalışmalar kapsamında tüm ihtiyaçların tek bir yapıda karşılanabildiği yeni muhtarlık ofisi de kullanıma açıldı. Çalışmalar kapsamında öncelikle mülkiyeti Bornova Belediyesi’ne ait iki bina boşaltılarak yıkıldı. Yıkımın ardından elde edilen alanda yaklaşık 700 metrekarelik meydan düzenlemesi yapıldı. Bu düzenleme ile mahallelilerin eksikliğini duydukları toplanma alanı elde edilmiş oldu. Meydan düzenlemesinde çocuk oyun alanı, yeşil alan ve oturma gruplarına da yer verildi.
 
Köylerin mahalle statüsüne alınarak belediyelere devredilmesinden sonra eksiklerin hızla tamamlanması için çalışmalara başladıklarını ve vatandaşların isteklerini kendilerine sorarak belirlediklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Kavaklıdere Mahallesi’nde vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda proje hazırlayarak meydan, yeşil alan ve çocuk oyun parkını tamamladık. Muhtarımızın daha iyi koşullarda mahallelilere hizmet verebilmesi için yeni ofisimizi de tamamlayarak hizmete açtık” dedi.
 
Kavaklıdere Mahallesi Muhtarı Ömer Kaça, “Daha önve parke yollarımız, istinat duvarlarımız yapılmıştı. Taziye evimizin de projesi hazırlandı. Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’la mahallemize yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv