Bornova’da muhteşem 29 Ekim tablosu

Bornova’da dün binlerce vatandaşın katıldığı kortej yürüyüşü ve Haluk Levent Konseri ile başlayan coşku dolu Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugünkü resmi törenlerle devam etti.

  • 0
  • 440
Bornova’da muhteşem 29 Ekim tablosu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova’da dün binlerce vatandaşın katıldığı kortej yürüyüşü ve Haluk Levent Konseri ile başlayan coşku dolu Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugünkü resmi törenlerle devam etti. Bornova Stadı’ndaki törene, “Kanımım Rengi Albayrağım” temalı final tablosu damga vurdu.
 
Bornova Stadı’ndaki resmi törenler, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Topçu Albay Abdullah Katırcı ve Bornova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Akkaya’nın, halkı selamlaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden kutlamalarda, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Kaymakam Fatih Genel, Türk Halkı’nın karakterine en uygun yönetim şeklinin Cumhuriyet olduğunu söyledi.
 
Öğrencilerin okudukları şiirler ile duygu dolu anlar yaşattı. Miniklerin zeybek oyunları ile cimnastikçilerin trampolin gösterileri büyük alkış aldı.Törende 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kros Yarışması’nda derece giren sporcuların ödülleri de verildi. Bornova Stadı’ndaki resmi törenlerin finali “Kanınım Rengi Albayrağım” temalı gösteri ile yapıldı. Coşku dolu törenler, Stadyum’dan Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam eden Cumhuriyet Şeref Yürüyüşü ile son buldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv