Bornova’da yarıyıl tatili çocuklar için ayrı bir keyif

Yarı yıl tatili, Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri için ayrı bir keyfe dönüşecek. Karne heyecanı yaşayan minikler, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle, dopdolu bir tatil geçirecek.

  • 0
  • 488
Bornova’da yarıyıl tatili çocuklar için ayrı bir keyif
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yarı yıl tatili, Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri için ayrı bir keyfe dönüşecek. Karne heyecanı yaşayan minikler, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle, dopdolu bir tatil geçirecek. 7-14 yaş arasındaki 10 bin  çocuk, ilçenin farklı yerlerinde gerçekleşecek tiyatrodan gezi ve kutlamalara kadar eğlence dolu pek çok özel etkinlikte buluşacak.

 

Dopdolu program 

Bornova Belediyesi, karne heyecanı yaşayacak öğrencilerin keyifli ve eğlenceli bir tatil geçirmesini sağlayacak. Çocuklar için hayata geçirilen sosyal projelerden biri olan ve 2017 yılında faaliyetine başlayan Çocuk Kulübü ,  7-14 yaş arasındaki çocukların tiyatrodan sinemaya, spordan sanata çeşitli etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlıyor. Üye sayısı 10 bini geçen Kulüp, yarıyıl tatilinde de çocuklar için dopdolu bir program hazırladı.

 

Tiyatro da var geziler de 

Sömestre özel olarak hazırlanan program kapsamında Büyük Park içerisindeki Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi, Atatürk Mahallesi Sırrı Dr. Aydoğan Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi ile Altındağ Atatürk Kültür Merkezi olmak üzere ilçenin farklı yerlerinde pek çok etkinlik gerçekleşecek.  Kulüp üyesi çocuklar Sağlıksız Kral ve Bremen Mızıkacıları isimli oyunlarla tiyatro keyfi yaşarken, Belkahve’de Bornova Belediyesi tarafından kente kazandırılan Ata Anı Evi’ni de gezecek.

 

Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü’ne üye olmak isteyenler 0 505 3129461 numaralı whatsapp hattından ya da bornova.bel.tr. adresindeki başvuru formunu doldurabilir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv