Bornova’da Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi  

Bornova Belediyespor Basketbol Şubesi, spor okullarında yüzlerce öğrenciye yaz tatillerini daha verimli şekilde geçirme imkanı sunuyor.

  • 0
  • 378
Bornova’da Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyespor Basketbol Şubesi, spor okullarında yüzlerce öğrenciye yaz tatillerini daha verimli şekilde geçirme imkanı sunuyor. Özellikle kızlar kategorisinde açılan kurslar yoğun ilgi görüyor. Basketbol tutkunu kızlar, iki ayrı grup halinde Pınarbaşı Spor Salonu’nda çalışıyor. 
 
Bornova Belediyespor Basketbol Şubesi, yaz spor okulları ile tatildeki öğrencilere spor yapma imkanı sunarken, kızlar kategorisindeki kurslar Pınarbaşı Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Yoğun ilgi nedeniyle iki grup olarak açılan yaz basketbol okulunda 7-15 yaş arasındaki kızlar eğitim alıyor. 
 
Hem fiziksel hem de zihinsel gelişime katkı 
Kurslar,  2003 -2006 arası doğumlular ile 2007 -2010 arası doğumlular  olmak üzere iki ayrı yaş kategorisinde veriliyor. Deneyimli antrenör Fatma Kıran’ın gözetimindeki minik ve genç sporcular Salı ve Perşembe olmak üzere haftanın iki günü, toplam iki saat eğitim alıyor. Kurslar, öğrencilerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor.
 
 Kurslar yıl boyunca devam ediyor 
Servis imkanının da sunulduğu basketbol kursları, Kış ve Yaz dönemleri şeklinde yılın 12 ayı devam ediyor. Veliler, tribünde heyecanla çocuklarını izlerken özellikle minik sporcular büyük heyecan yaşıyor. Yaz tatillerini spor yaparak geçirmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler Bornova Belediyesi’ne teşekkür ediyor. Spor okullarında yetenekleriyle dikkat çeken sporcular, altyapı takımlarına yönlendiriliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv