Boşanmalık ta yapılsın

  • 0
  • 1.165
Boşanmalık ta yapılsın
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

'Survivor 2016'da 3 ay yarışan ve performansı kadar söylemleriyle de dikkat çeken Tuğba özay, evlenen kızlar için gelinlik hazırlayan modacıların, boşananlara da özel "Boşanmalık" kıyafet hazırlamasını önerdi.

 
Özay, “Bir genç kadın gelin olurken nasıl ki özene bezene gelinlik hazırlanıyorsa, boşanan kadınlara da çok özel 'Boşanmalık' kıyafetler hazırlanmalı ve adama kıyafet aracılığıyla; ‘bak oğlum ne kaçırdığını gör. En azından kaybettiğin değer için hayıflan’ denmeli” dedi.
 
Bodrum’daki performansı öncesi İzmirli Modacısı Jeyan Gedik’e uğrayan ve hazırlanan kıyafetleri teslim alan Özay,  Survivor 2016'da tuvalet kağıdının üzerine şarkı sözü yazabilmek için kalem çalmasaydı gelen enerjinin boşa gideceğini vurguladı.
 
Özay,  “İyiki çalmışım. Öteki türlü ‘Bir Şey Söylemek İstiyorum' adlı şarkım olmayacaktı.  “Pesetme” adlı albümüm bayram sonrası çıkıyor.   Albümün çıkış şarkısı ‘Bir Şey Söylemek İstiyorum' adlı şarkıma Ajda Pekkan’ın dansçılarının yer aldığı, 4 ayrı kıyafet ile klip çekeceğiz” dedi.
Özay, Eylül ayında İzmir’de olacağını ve İzmir, Muğla, Uşak civarında çekilecek Öfke filminde oynacağını da ekledi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv