Bostanlispor basketbolda hedefe doğru...

  • 0
  • 672
Yazı Boyutu:


Türkiye Basketbol 3. Ligi CGrubunda mücadele eden Bostanlıspor, deplasmanda şansız bir şekilde bir sayıylayenildiği Bilecik Belediyespor'u 20 sayı farkla (72-52) yenerek 9 maçta 6galibiyet 3 yenilgi ile grubunu 2. sırada tamamlamayı garantiledi. Rakippotalara toplam 634 sayı atan yeşil kırmızılılar potasında 541 sayı gördü.

Maça Aras Bekat ve Anıl Özer'in basketleriyle başlayan Bostanlıspor ilk çeyreği19-12 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında sayı bulmakta zorlanan ancakEgemen Arıkan'ın basketleriyle toparlanan yeşil kırmızılılar soyunma odasına37-26'lık skorla girdi.

Üçüncü çeyreğe Evren Yenice'nin 9 sayısıyla başlayan ve savunmadaki sertliğiylefarkı giderek arttıran Bostanlıspor son bölüme girilirken 21 sayılık üstünlüğüyakaladı: 58-37

Son çeyrekte genç oyuncularına şans veren ev sahibi ekip yakaladığı farkıkorumayı başararak sahadan 72-52'lik skorla galip ayrıldı.

Evren Yenice 17 sayı ileBostanlıspor'da en skorer isim olurken; Aras Bekat 15 sayı, Egemen Arıkan 11sayı, Anıl Özer 9 sayı, Birtan Ağargün 9 sayı, İsmail İnan 5 sayı, ErcanNalbantlar 2 sayı, Can Özkızılkaya 2 sayı, Feyyaz İrdel 2 sayı ile galibiyetekatkı verdiler.

Gençoğlu:''Bu takımkurulduğundan bu yana yüreğiyle oynuyor''
9.maçında 6.galibiyetinielde eden ve grubunu 2.sırada bitirmeyi garantileyen Bostanlıspor'da maçsonunda açıklamalarda bulunan Baş antrenör Engin Gençoğlu, BostanlısporBasketbol Takımı'nın kurulduğu ilk günden beri yüreğiyle oynayan bir ekipolduğunu belirtirken; ''Şanssız maçlar kaybettik ama hedefimizden aslauzaklaşmadık. Son 24 takım arasına avantajlı bir biçimde kalmanın mutluluğunuyaşıyoruz'' dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv