Bostanlıspor Kick Boks'ta şampiyon

Bostanlıspor 2 sporcu ile katıldığı Ege Bölge Gençler Kick Boks Şampiyonasında büyük başarı elde etti. Bir sporcusu şampiyon diğer sporcusu da ikinci oldu.

  • 0
  • 889
Bostanlıspor Kick Boks'ta şampiyon
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor 2 sporcu ile katıldığı Ege Bölge Gençler Kick Boks Şampiyonasında büyük başarı elde etti. Bir sporcusu şampiyon diğer sporcusu da ikinci oldu.

60 kilo genç erkeklerde Veysel Dikmen tüm rakiplerini yenerek finale çıktı ve finalde de rakibini nakavt ederek şampiyonluğa ulaştı. Galada da başarısıyla kupayı elde etti. Genç erkekler 71 kiloda Doğukan Günay finale kadar başarılı maçlar yaparak geldi. Finalde önde götürdüğü maçı omuzundaki sakatlığının nüksetmesi sonucunda kaybetti ve ikincilikle yetindi.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, son dönemde kick boks ve muay thai de büyük başarı elde ettiklerini ifade ederek, "peş peşe gelen Türkiye, Ege ve İzmir şampiyonluklarıyla bu branşlarda adımızı ezberlettik. Son gençler şampiyonasında 1 gala, 1 şampiyonluk ve 1 ikincilik başarımızı doruk noktaya ulaştırdı. 5 sporcu ile katılacaktık. Ancak birinin lisansı yetişmedi, diğer 2 sporcumuzu da sakatlıklarını riske atmamak için şampiyonaya dahil etmedik. Kalan 2 sporcumuzla başarı yakaladık. Şimdi hedefte Türkiye Şampiyonlukları ve Milli Takım var. Şampiyona için sporcularımızı hazırlayan, hepsini büyük özveri ile çalıştıran baş antrenörümüz Aytaç Uyanıker'in hakkını da teslim ve teşekkür etmemiz gerekiyor. Başarının büyük pay sahibi kendisi. Son 3 şampiyonada aldığımız 12 madalya bir kupa ile Karşıyaka'yı başarıyla temsil eden tek takım olmanın da haklı gururunu yaşadık" dedi.   .  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv