Boyalık Otel’den Çocuklara Tatil Hediye

Tüm özel günlerde konuklarının karşısına özel programlarla çıkan Boyalık Beach Hotel, sömestr tatilinde de çocukları unutmadı.

  • 0
  • 4.026
Boyalık Otel’den Çocuklara Tatil Hediye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tüm özel günlerde konuklarının karşısına özel programlarla çıkan Boyalık Beach Hotel, sömestr tatilinde de çocukları unutmadı. Birbirinden zengin menüsü, özel etkinlikleri, canlı müzikleri ve bu sömestrde çocuklar için ayrıcalıklı hizmetleriyle Boyalık Beach, huzurlu bir kış tatili planlayan çocuklu aileleri ağırlamaya hazır.

“Bu Tatilin Kahramanları Siz Olabilirsiniz” sloganı ile sömestr tatiline özel program hazırlayan Boyalık Beach’de 0-12 yaş birinci çocuk ücretsiz, ikinci çocuk yüzde 50 indirimli, çocuklar için eğitici ve öğretici oyunlar, atölye çalışmaları, mini kulüp ve mini disco, Shine Spa’da ısıtılmış havuz, termal havuz ve sauna ile buhar banyosu ve Türk hamamı tatil boyunca tüm konuklarına ücretsiz olacak. Zengin animasyon programı ve çocuk dostu programlarıyla her dönemde fark yaratan Boyalık Beach, açık büfe sabah ve akşam yemekleri ile bu sömestr de tatilcilerin ilgisini çekecek. 

Çeşme’nin mavi bayraklı plajı
Çeşme’de mavi bayraklı 9 plajdan biri olarak Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından mavi bayrak ödülü almaya hak kazanarak Çeşme’nin 9 plajından birine sahip olan Boyalık Beach Otel, 120 metre uzunluğundaki ince kum plajında misafirlerine deniz keyfi yaşatmayı sürdürürken, donanımlı tesisi ile fark yaratmayı da sürdürüyor.

Eğitimli ve uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini esas alan Boyalık Beach, iş yaşamının stresinden kurtulmak isteyenlere sunduğu Boyalık Shine SPA ile müşterilerine eşsiz bir dinlenme vaat ederken, doğal terapi yöntemleri, eşsiz kumsalı, havuzları ve spor salonları ile tam donanımlı bir tatil keyfini 4 yıldır müşterilerine sunmaya devam ediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv