Bremen Üniversitesi’nin tercihi İzmir Üniversitesi

  • 0
  • 700
Yazı Boyutu:

Almanya’nın 11 Mükemmeliyet Merkezi’ndenbiri olan Bremen Üniversitesi, uluslararasılaşma alanında İzmir Üniversitesiile işbirliği yapacak.

Alman hükümeti tarafından desteklenen 11Mükemmeliyet Merkezi’nden biri olan Bremen Üniversitesi, uluslararasılaşmaçalışmaları çerçevesinde İzmir Üniversitesi ile işbirliği yapacak. Uluslararasıniteliğini arttırma çalışmaları içinde Çin, Uzakdoğu, Kuzey Afrika ülkeleri,Hindistan ve Türkiye’de işbirliklerini hedefleyen Bremen Üniversitesi, İzmirÜniversitesi ile Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanında lisans veyüksek lisans çalışmaları yapmak üzere ilk adımı attı.

İzmir Üniversitesi’ni ziyaret eden veElektronik ve Haberleşme Mühendisliği öğrencilerine seminer veren Prof. Dr.Martin Schreider, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ve Rektör Yardımcısı,Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Ege ile bir araya geldi. RektörErciyeş, ilişkilerin daha ileri seviyeye taşınması amacıyla Bremen Üniversitesiakademisyenlerini İzmir Üniversitesi’nde ağırlamak istediklerini ifade etti.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv