Brooks Brothers’ın İzmir’deki İlk Mağazası, Konak Pier AVM’de Açıldı

Dünyaca ünlü giyim markası Brooks Brothers’ın İzmir’deki ilk mağazası, Konak Pier AVM’de açıldı.Şıklığın ve asaletin sembolü olarak tanınan,  başkanların markası olarak bilinen ve  ABD başkanlarından Abraham Lincoln, Franklin D. Roosevelt, John F. Kennedy, Bill Clinton, Barack Obama'nın da yer aldığı 39'unun tercih ettiği Brooks Brothers, Fred Astaire, Clark Gable, Ashton Kutcher, Katherine Hepburn gibi Hollywood'un ünlü aktörlerinin ve çok sayıda seçkin ismin de favori markası olan Brooks Brothers, Rahmi M. Koç'un katılımıyla gerçekleşti.

  • 0
  • 2.153
Brooks Brothers’ın İzmir’deki İlk Mağazası, Konak Pier AVM’de Açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyaca ünlü giyim markası Brooks Brothers’ın İzmir’deki ilk mağazası, Konak Pier AVM’de açıldı. Şıklığın ve asaletin sembolü olarak tanınan,  başkanların markası olarak bilinen ve  ABD başkanlarından Abraham Lincoln, Franklin D. Roosevelt, John F. Kennedy, Bill Clinton, Barack Obama'nın da yer aldığı 39'unun tercih ettiği Brooks Brothers, Fred Astaire, Clark Gable, Ashton Kutcher, Katherine Hepburn gibi Hollywood'un ünlü aktörlerinin ve çok sayıda seçkin ismin de favori markası olan Brooks Brothers, Rahmi M. Koç'un katılımıyla gerçekleşti.

RMK Classic Ceo’su Füsun Kuran’ın da bulunduğu açılışta Suphi Koyuncu ve Kamuran Habif’in yanı sıra İzmir cemiyet hayatından Sevim Yüksek, Cemal Özgörkey, Murat Özgörkey, İbrahim – Sevda Yazıcı’nında aralarında bulunduğu isimler katıldı.
200 yıla yaklaşan moda ve stil tecrübesini İzmirlilerle buluşturacak olan Brooks Brothers, 2017 İlkbahar-Yaz sezonuna modern ve zamansız tasarımlar sunarken, seçkin markaları bünyesinde bulunduran Edwards, çoklu marka konsepti ile genç ve dinamik tasarımları bir araya getiriyor.
Mehmet KURT, İZMİR, DHA
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv