Bu gün sinema ücretsiz

  • 0
  • 1.110
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farklı bir programla kadınlarla buluşacak.
Geçen yıl yenilenerek açılan 8 Mart Parkı’nda Belediye Başkanı Cevat Durak ve eşinin katılımıyla düzenlenecek törende bir de sergi açılacak. Kadınlar Günü etkinliklerinin öğleden sonraki programında ise film gösterimi olacak. Geçen yıl vizyona girdiğinde konusuyla çok ses getiren, başrollerinde Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Nihal Yalçın ve Asuman Dabak’ın yer aldığı “Kurtuluş Son Durak” filmi Bahçelievler Katlı Pazaryeri’ndeki sinema salonunda gösterilecek.
 
Karşıyaka Belediyesi 8 Mart Etkinlik Programı:
1-   8 Mart Kermesi
Karşıyaka’da ikamet eden ev hanımları ile 6-7 Mart tarihlerinde Yasa Parkı’nda kermes gerçekleştiriliyor. Evlerinde hediyelik ve ev eşyası üreten kadınların katıldığı kermesin geliri katılımcılara maddi destek sağlamaktadır.
 
2-    8 Mart 2013 günü saat 10.30’da 8 Mart Parkı’nda tören yapılacak. Bando ve Grup Kordelya’nın müzik sunumları, Bostanlı Kadın Danışma Merkezi gönüllü kadınları zeybek gösterisinde bulunacak. Etkinlik alanında ayrıca resim sergisi açılacak.
 
3-   Sinema gösterimi
Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Asuman Dabak gibi sanatçıların rol aldığı “Kurtuluş Son Durak” adlı film Katlı Pazar Sinema Salonu’nda kadınlara özel ücretsiz gösterilecek.  Kadınların yaşadığı sıkıntıları ve baskıları anlatan film ücretsiz davetiyeli olacak.     

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv