Bu konuda ülkenin en iyisi biziz

  • 0
  • 610
Bu konuda ülkenin en iyisi biziz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi 6. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri Teşekkür Belgesi Takdim Töreni Prof. Dr. Yusuf  Vardar  Kültür Merkezi MÖTBE salonunda yapıldı.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz açılış konuşmasında, bu yıl EgeArt’ın yarattığı coşkuyu tam tadında yaşadık. Bizi izleyenler tarafından sanat eleştirileri almadık. Her zamankinden iyi geri bildirimler geldi. Üst düzey sanatçılar vardı. Çağdaş sanat konuları işlendi. Bürokratik alandan sadece bir iki eleştiri geldi. Bu da sanatçıların olduğu yerde neden yerel yöneticiler konuşuyor oldu. Bizim en büyük özelliğimiz işimizi zevk alarak yapmamız ve en uç kişilere ulaşmamızdı.5. EgeArt’da uluslararası etiketi almıştık. Bu yılki EgeArt içime çok sindi. Dördüncü ve beşincisindeki sıkıntıları bu sene hiç yaşamadık. Daha ustaca çalışılmış ve mükemmel bir iş oldu. Sanatın iyileştirici etkisi bizi sarıp sarmaladı. Etkinliği sanat şölenine dönüştürdük. Katkılarından dolayı Mehmet Tüzüm Kızılcana ayrıca teşekkür ediyorum. Bu coşkuyu beraber yaşadık. Hepinizle gurur duyuyorum. İyiki varsınız. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu konuda ülkenin en iyisi biziz.” dedi.

Bu sene ilki düzenlenen EgeArt Video Maraton yarışmasında dereceye giren filmlerin ödülleri Prof. Dr Konca Yumlu tarafından verildi. Çağatay Çelikbaş, İlker Çavga, Pirhan  Laçin’in çekmiş olduğu film birincilik ödülünü aldı. Salonda filmin gösterimi yapıldı. Sonrasında Rektör Yılmaz, EgeArt Yönetim Kurulu üyeleri; Prof. Dr Atilla Silkü, Prof. Dr Bülent Özkan, Prof. Dr İnci Kuyulu Ersoy, Prof. Dr Konca Yumlu, Prof. Dr Melih Tekin Bender, Prof. Dr  Semih  Ödleş, Prof. Dr Yeşim Kirazlı, Doç. Dr Hülya Öz, Mehmet Tüzüm, Serpil Utku, Özlem Arınık Topuz, Nedim Sönmez’e teşekkür belgelerini takdim etti. Hastalığı nedeniyle törene katılamayan Füsun Tüzün’e özel teşekkürlerini iletti.

Ege Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Atilla Silkü; Özel Kalem Müdürlüğü, Atatürk Kültür Merkezi çalışanları, Sosyal Tesisler personeli, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı çalışanlarına teşekkür belgelerini verdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr Semih Ödleş; EgeArt Halkla İlişkiler çalışanlarına, EgeArt Grafik Tasarım ekipi, EgeArt Çeviri Grubu, EgeArt  Redakte Klübü, EgeArt Web Tasarım Grubu ve Ege Ajansa teşekkür belgelerini takdim etti. Rektör Yard. Prof. Dr Yeşim Kirazlı; BİTAM çalışanlarına, Ege Üniversitesi Dans Grubu toplulukları, Kağıt ve Kitap Sanatları Müzesi  çalışanları, EgeArt Sanat Tarihi Grubu Temsilcileri ve görevli öğrencilerine teşekkür belgelerini verdi.
 
SÜRPRİZ DANS GRUBU GÖSTERİSİ İZLEYİCİLERİ   BÜYÜLEDİ
Ege Üniversitesi Dans Grubu öğrencileri teşekkür belgesi için sahneye çıktıklarında katılımcıları bir sürpriz bekliyordu. Dans grubu öğrencileri sahneye çıktıklarında müzikle birlikte dans gösterisi başladı. Grup katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.
 
Ege Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr Bülent Özkan; Genç Sanat Yarışması Ödülü Kurulu temsilcileri ve öğrencileri, Ege Üniversitesi Güvenlik Şube Müdürü ve EgeArt Ulaşım Hizmetleri çalışanlarına teşekkür belgelerini takdim etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv