Bu okulun tamamı TEMA’lı

  • 0
  • 939
Bu okulun tamamı TEMA’lı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Urla İYTEV  Özel Yücel Tonguç İlkokulu Ve Ortaokulu tarafından 2015- 2016 Öğretim Yılı Tema Vakfı (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Yeşil Yaprak Projesi Töreni yapıldı. Törende 210 öğrenci ile 50 öğretmen ve ve okul çalışanı TEMA’lı oldu.

İYTEV  Özel Yücel Tonguç İlkokulu Ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Tema Ekibi tarafından yürütülen Tema Vakfı Yeşil Yaprak Projesinde yeşil yaprakları Tema Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve  Tema Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Nezih Öztüre tarafından törenle verildi.
Okul öğrencilerinden Ayşe Öztüre’nin  sözlerini yazdığı  “Hey Dünya” adlı şarkıyı 2-A sınıfı seslendirirken, ritm orkestrası ise Ekrem Alper Ece’nin sözlerini yazdığı “Doğayı Yaşat, Koru, Sev” adlı şarkıda rap yaparak şarkıya renk kattılar.
 
Seslendirilen şarkıların ardından okulun Tema ekibi, TEMA Vakfı  Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç  ve Tema Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi -Ege Biyoteknoloji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Öztüre  ile Urla Eski Belediye Başkanı Bülent Baratalı ve Okul Müdürü Ülkü Güreşçi‘yle birlikte ağaç dikti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv