Bu sohbet kaçmaz

  • 0
  • 732
Yazı Boyutu:

İzmir sevdalıları; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı-İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, gazeteci-yazarYılmaz Özdil ve yorumcu Niran Ünsal’la keyifli Aynur Tartan’la ‘Burada HayatVar ile  kaldığı yerden bu gün saat 16.00'da CNN Türk'te devam ediyor.
 
Keyifli İzmir sohbetinin bu hafta yayınlanacak olan 2. bölümünde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı-İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve gazeteci-yazar Yılmaz Özdil; renkli gençlik anılarını ilk defa Aynur Tartan’la ‘Burada Hayat Var’da anlattılar.
Gazeteci-yazar Yılmaz Özdil; İzmirli gazeteci arkadaşı Korcan Karar’ın gençliğinde, İtalyan arkadaşına nasıl iyi(! )bir ev sahipliğini yaptığını anlattı. Özdil, "Kulaklarından maydanoz çıkan kelleyi gören İtalyan, yere düşüp bayıldı. Bir daha da Korcan’la görüşmediler"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı-İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan; 20’li yaşlarda, gazeteci Nebil Özgentürk’le paylaştıkları bir Çeşme anısını programda anlattı:  ‘Kızlar;kelle paça içtiğimizi öğrenince çantalarını alıp kaçtılar. Bir daha da onlarıgöremedik!’
 
Gazeteci-yazar Yılmaz Özdil;İzmir’de, gıda sektöründe çalışanlara teşekkür etti ve ‘İzmir’de istediğiniz restoranda zehirlenme korkusu olmadan yemek yiyebilirsiniz. Çünkü İzmir’in lezzet konusunda bir standardı vardır’ dedi.
 
İzmir’in lezzet yelpazesine sözleriyle ayna tutan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı-İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan; ‘İzmir’de meyvesinden, sebzesine, etinden balığına her şey mi bu kadar lezzetli olur! Gençken, üç tane kumru yiyip, altı tane ayran içerdim. Şimdi hayret ediyorum’ dedi.
 
Çocukken Fuar’da kaybolan ve anonsla bulunan gazeteci-yazar Yılmaz Özdil; ‘Seyyal Taner’i göreceğim diye araba çarpmıştı, az kalsın ölüyordum’ dedi.
 
Fuar’daki paraşüt kulesinden atlamayana kız verilmediğinin altını çizen gazeteci-yazar Yılmaz Özdil; ‘Kadınlar matinesinde büyüdüm. Sandalyeler telle birbirine bağlı olurdu, 9 saat boyunca tuvalete bile gidemezdik’ dedi.
 
Yorumcu Niran Ünsal; fuardaki ilk sahne deneyimini ve paraşüt kulesinden atlayan süper anneannesini AynurTartan’la ‘Burada Hayat Var’da anlattı:
‘‘Sahneye ilk kez, fırfırlı karpuz kollu elbisemle Fuar’da çıktım. Ve anneme vokal yaptım’
 
Ünlü İzmir sevdalılarının konuk olduğu, unutulmaz İzmir sohbeti Niran Ünsal’ın yeni Maxi Single’ından seslendirdiği, Orhan Gencebay imzası taşıyan ‘Kader Diye Diye’ şarkısıyla sonbuldu.
 
Aynur Tartan’la ‘Burada Hayat Var’a konuk olan; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı-İzmir Konak Belediye BaşkanıHakan Tartan, gazeteci-yazar Yılmaz Özdil ve yorumcu Niran Ünsal’la ‘İzmir sohbetinin 2. bölümü’ kaçmaz.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv