Bu yaz plajlara floral etkiler damgasını vuracak

2017 plaj koleksiyonu katalog çekimlerini Yunanistan’da gerçekleştiren Dagi; bu sezon floral etki altındaki koleksiyonuyla sahillerde kalıpların dışına çıkmak isteyen kadınlara hitap ediyor. 

  • 0
  • 825
Bu yaz plajlara floral etkiler damgasını vuracak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2017 plaj koleksiyonu katalog çekimlerini Yunanistan’da gerçekleştiren Dagi; bu sezon floral etki altındaki koleksiyonuyla sahillerde kalıpların dışına çıkmak isteyen kadınlara hitap ediyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan 2017 plaj koleksiyonunda çiçekler ve tropikal desenler ön plana çıkıyor. Koleksiyonda canlı renklerin siyah-beyaz gibi monokrom renklerle kombinlenmesi dikkat çekici parçalar arasında.
 
Bu sene doğanın arındırıcı ve yenileyici etkisini günlük giyimden ev dekorasyonuna kadar her yerde hissediyoruz. Yeşil ve tonlarının yanı sıra floral desenlerin hakim olduğu yaz sezonunda plaj modasına da farklı etkilere sahip renklerin ve desenlerin gücü damgasını vuruyor.
 
2017 plaj trendleri hakkında konuşan Dagi Tasarım Direktörü Derya Koç; “Her sene Pantone tarafından belirlenen yılın rengi bu sene Greenery yeşili oldu. Greenery yeşili, bu stresli dünyada bize tazelenmeyi ve doğaya dönmeyi çağrıştırıyor. Dolayısıyla ilkbahar-yaz sezonunda floral desenlerin etkisini ve doğal renklere dönüşü göreceğiz. Özellikle bu sezon plajlarda boyundan bağlı ve tek omuzlu parçalar öne çıkıyor. Biz de Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarından Dagi olarak plajlara cesur ve eğlenceli bir koleksiyon ile giriyoruz. Yazın enerjisini yansıtan renklerin hakim olduğu koleksiyonda ip ve pencere detayları da yer alıyor” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv