Buca Koop’a modern park

  • 0
  • 984
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi’nin hizmete soktuğu modern ve çağdaş park alanlarından Buca Koop. Mahallesi sakinleri de nasibini aldı.
Buca’nın hızlı gelişen bölgelerinden Buca Koop. Mahallesi 220/70 sokağa yapılan park törenle açıldı. Açılışa telgrafla katılan isimlerin başında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gelirken, mesajları ile yapılan yatırımı kutladılar.
3 bin 500 metre karelik alana yapılan parkın açılışında CHP Buca İlçe Başkanı Selim Bozdağ, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Kent konseyi üyeleri, Otokent Başkanı Yılmaz Akın, Buca’lı Muhtarlar katıldı.
 
Başkanımız yanımızda
Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerinin Mersin yöresine ait dans gösterileriyle başlayan park açılışında konuşan Buca Koop. Mahalle Muhtarı Hakan Dönertaş, Başkan Ercan Tatı’nın göreve geldiği 36 aylık zaman içersinde kendilerinin isteklerine her zaman karşılık verdiğini söyledi. Muhtar Hakan Dönertaş, “Başkan Tatı olsun tüm birim amirleri ve çalışanları bizim yanımızda oldular. İçerisinde bisiklet yolu, yeşil alanı, fitness aletleri olan bu modern parkı bize kazandırdılar. Başkanımızın çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Yeni araç filolarıyla yeni yollar ve asfaltlamalar yapıyor. Kapalı pazaryerleri ve parklarla vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlıyor” dedi.
 
“Yer sizden hizmet bizden”
“Yeri gösterin hizmeti oraya yapalım” diyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, yapılacak yeni projelerin dahi vatandaşların istekleri doğrultusunda gerçekleştiğini söyledi. Başkan Tatı, Buca Koop. Mahallesi’ndeki park açılışında mahalle sakinlerinin havuz yapılması istenmesine de sıcak baktı. Tatı, “ Buca’ya yakışan yer altı otoparkı olan, kapalı pazaryeri, sinema, konferans salonları, tiyatro ve olimpik bir yüzme havuzunun da temelinin atılmasına sayılı günler kaldı. Birincisinin temelini sizler birlikte atacağız. Ama halkımın istekleri doğrultusunda neden Buca Koop.’ta da ikincisinin temelini atmayalım ki. Kurmaylarımla birlikte bunun üzerinde çalışma ve araştırmalara başlayacağız. Çünkü Bucamızı beraber yöneteceğiz. Cebi kabarık insanların istedikleri yerleri değil, benim vatandaşımın istediği yerleri kamulaştıracağız ve en kısa zaman da da 2. yüzme havuzumuzu Buca Koop’a kazandıracağız” diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv