Buca SD Devlet Hastanesi’nde Ameliyathane Yenilendi...

  • 0
  • 1.329
Buca SD Devlet Hastanesi’nde Ameliyathane Yenilendi...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi ameliyathanesi yenilendi. Yenilenme kapsamında; ameliyathane içerisinde üç oda kurşunla kaplandı, ameliyat sonrası hastaların uyandırılma odası denilen post-operatif bölümün yer döşemeleri değişti ve bölümün tüm duvarları boyandı.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde son dönemde yapılan yenilenme çalışmalarına ameliyathane de eklendi. Onarım gerektiren bölümler tespit edilirken ameliyathane içerisindeki bazı odaların yeniden elden geçirilmeleri ve bakımlarının yapılması gerektiği saptandı. Buna bağlı olarak ameliyatkanedeki üç oda kurşunla kaplandı. Yapılan kaplama işleminin ardından bu odalar skopi (ameliyat yerine ait detayların anında direkt olarak görülmesi) gerektiren ameliyatlarda kullanılmaya başlandı.

 Ameliyat sonrası hastaların ilk alındığı hasta uyandırma odalarında ise tüm yer döşemeleri sökülerek yenileri yapıldı ve duvarlar yeniden boyandı.
Hastane Başhekim Yardımcılarından Op. Dr. Cenk Sinan ATALAY “Sağlıkta hasta-çalışan güvenliği açısından ve hizmet kalitesini artırmak için gerekli olan değişiklikleri uygulamak hastanemizin öncelikli hedeflerindendir. Buna yönelik olarak ameliyathanemizde de gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Tüm Bucalılara hayırlı olsun” diyerek ameliyathanenin yenilenmesi işlemlerinde emeği geçen herkese teşekkürlerini bildirdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

Arşiv