Buca’da Bayramlaşma

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaklaşan kurban bayramı dolasıyla işçisinden bürokratına kadar tüm çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. 

  • 0
  • 684
Buca’da Bayramlaşma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaklaşan kurban bayramı dolasıyla işçisinden bürokratına kadar tüm çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.  Sabahın erken saatlerinde Başkan yardımcıları Murat Işık, Hakan Gündüz ve Erdem Başer Balkır ile birlikte Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda bürokrat ve memurlarla bayramlaşan Başkan Levent Piriştina, sevgi ve barışın huzur sürdüğü bayram dileğinde bulundu.

Meclis üyeleri ve muhtarları da meclis salonunda ağırlayan Başkan Piriştina, işçilerle de Şantiyede bayramlaştı.  Çalışmalarını sahada sürdüren Fen İşleri, Temizlik Hizmetleri, Parklar Bahçeler Müdürlüğü gibi birimlerin işçi personeliyle şantiye alanında bir araya gelen Başkan Piriştina, işçiler tarafından coşkuyla karşılandı. İşçilerle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Piriştina,  burada da barışın egemen olduğu güzel günler dileğini yineledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv