Buca’da genel sessizlik çağrısı

Üniversite eğitimine geçmek isteyenlerin gireceği YKS sınavı için heyecan dorukta.

  • 0
  • 341
Buca’da genel sessizlik çağrısı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Üniversite eğitimine geçmek isteyenlerin gireceği YKS sınavı için heyecan dorukta. Bu heyecana ortak olan Buca Belediyesi milyonlarca öğrencinin geleceğine yön verecek sınav öncesi ilçe genelinde sessizlik çağırısı yaptı.

İki oturum olarak 30 Haziran Cumartesi ve 1 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek sınavlar esnasında adayların konsantrasyon ve motivasyonunun etkilenmemesi için harekete geçen Buca Belediyesi, sınav binaları etrafındaki pazaryerleri, inşaat alanları ve yüksek sesli satış firmalarını denetlemek için Zabıta personelinden oluşan özel ekip kurdu.

Adayların sınav esnasında dikkatinin dağılmaması için sessizlik kontrolü yapacak olan ekipler, olası şikayetleri de 439 10 10 no’lu ihbar hattından değerlendirerek anında müdahale edecek. Bütün bir yıl boyunca edindikleri bilgi ve birikimleri kısıtlı zaman içinde ortaya koyarak eğitim ve meslek hayatına yön verecek olan adaylara başarılar dileyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, tüm vatandaşları sessizlik çağrılarına karşı duyarlı olmaya çağırdı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv