Buca’da Kahkaha Dolu Gece

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner'in, izleyenleri bol bol güldüren oyunu ''Hoşgeldin Boyacı'' Buca’da sahnelendi.

  • 0
  • 391
Buca’da Kahkaha Dolu Gece
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner'in, izleyenleri bol bol güldüren oyunu ''Hoşgeldin Boyacı'' Buca’da sahnelendi. İnsanların birbirine ihtiyacı olduğunda sınıf ayrımının nasıl ortadan kalktığını anlatan oyun, Bucalılara kahkaha dolu iki saat yaşattı. Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner’in muhteşem performansı izleyicilere keyifli bir tiyatro deneyimi yaşattı.

Tiyatrolar Haftası etkinlikleri kapsamında birbirinden renkli oyun ve ünlü tiyatrocuları Bucalılarla buluşturan Buca Belediyesi, keyifli bir geceye daha imza attı. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner’in rol aldığı güldüren oyun ‘Hoşgeldin Boyacı’ Buca’da sahnelendi.
 
Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda sahnelenen, Donald Churchill’in yazıp, Füsun Günersel’in Türkçe’ye çevirdiği ‘Hoşgeldin Boyacı’ oyununa Bucalılar yoğun ilgi gösterdi. Yönetmenliğini Arif Akkaya’nın yaptığı oyun izleyenlere kahkaha dolu iki saat yaşatıp, insanların birbirine ihtiyacı olduğunda sınıf ayrımının nasıl ortadan kalktığını gözler önüne serdi.

İlginç hikayesini baştan sona komediyle sarmalanmış bir dille anlatan ''Hoşgeldin Boyacı'' oyunu Zeynep Özyağcılar'ın kurduğu Tiyatro Martı'nın ikinci oyunu. Oyunda yasak ilişki yaşadığı sevgilisi ile tatilinden yeni dönen Marcia'nın (Berna Laçin), tadilat ve boya işleri yarım kalmış evine geldiğinde önce boyacıyla (Erdal Özyağcılar) ardından da sevgilisinin karısı (Gözde Çetiner) ile karşılaşması anlatılıyor. Oyunda ünlü sanatçılar Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner bol kahkahalı bir oyun sunarken, salonu dolduran İzmirliler usta oyuncuların başarılı performansları eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv