Bucalı miniklere 12 boyutlu hediye

Buca Belediyesi’nin 12 boyutlu film gösterim aracı minik Bucalılarla buluştu.

  • 0
  • 297
Bucalı miniklere 12 boyutlu hediye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi’nin 12 boyutlu film gösterim aracı minik Bucalılarla buluştu. Belediye bünyesindeki bir aracı 12 boyutlu film gösterimi için özel donanımlarla baştan yaratana Buca Belediyesi, 12 D film gösterimlerine başladı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, her gün iki farklı mahalleyi ziyaret edip çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak 12 D film aracının ilk gösterimini minik Bucalılarla birlikte izledi. Başkan Piriştina, 12 D film aracının yılın 12 ayı çocukların hizmetinde olacağını müjdeledi.

Buca Belediyesi 12 D film aracı gösterimlerine başladı. Bünyesindeki bir aracı özel donanım ve yazılımla 12 boyutlu olarak oluşturulan macera ve heyecan yüklü animasyon filmlerin gösterileceği gezici mini sinemaya dönüştüren Buca Belediyesi, çocuklara yaz tatilinde unutulmaz bir hediye sundu.

Tüm duyulara hitap edip, filmin içindeymiş hissi vererek farklı ve heyecanlı bir deneyim yaşatan 12 boyutlu filmlerin ilk gösterimine Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da katıldı, miniklerin heyecan ve neşesine ortak oldu.  8 koltuk kapasiteli olarak düzenlenen, koltukların altında bulunan kamufle edilmiş hareketli pistonların bulunduğu mekanizmayla filmin atraksiyonuna uygun hareket sağlayıp, özel dış efektlerle izleyiciye filmin içindeymiş hisse yaratan 12 D sinema ünitesi, minik öğrencileri doyumsuz bir maceraya götürüp, tadına doyulmaz ilginç bir deneyim yaşattı.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Temmuz ve Ağustos ayları boyunca hafta içi her gün iki farklı mahalleyi ziyaret edecek 12 D Film gösterim aracının, eğitim dönemi başladığında da çocukların hizmetinde olacağını müjdeledi.

Başkan Piriştina, “Çocukların kalbimizdeki yeri ayrı. Bucalı miniklere yaz tatilleri boyunca yüzmeden tenise uzanan birçok sportif faaliyetle buluşturmanın yanında kültür- sanat faaliyetleri de sunuyoruz. Çadır tiyatromuzu 4,5 yıldır Buca’nın tüm mahallerinde kurarak tiyatro sanatını çocukların ayaklarına götürüyoruz. Şimdi de birazda eğlensinler, eğlenirken
de öğrensinler istedik, 12 D film gösterim aracımızı yaptırdık. 10 binlerce çocuğa modern ilginç bir eğlence ortamı sunacağız. 12 D film gösterim aracımız yaz tatili boyunca her gün iki mahallemizin muhtarlığı önünde yer alarak çocuklarla buluşacak. Eğitim dönemi başladığında ise okullarımıza götüreceğiz. 12 ay boyunca çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv