BUENA VİSTA SOCİAL CLUB İZMİR FESTİVALİNDE

  • 0
  • 633
BUENA VİSTA SOCİAL CLUB İZMİR FESTİVALİNDE
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği, 29. Uluslararası İzmir Festivali, bu gün Çeşme Açıkhava Tiyatrosunda Orquesta Buena Vista Social Club® konserine ev sahipliği yapacak. 1997 yılından günümüze dek Küba müziğinin elçileri olarak tüm dünyada konserler veren Orquesta Buena Vista Social Club®, tarihsel yolculuklarını taçlandıracak bir veda turnesiyle sahnelerden çekiliyor.

Küba müzik geleneğini coşkulu ve ateşli bir biçimde kutlamak için eski kuşak ve yeni kuşak sanatçıların bir araya geldiği, özelliği olan, dinamik ve çok jenerasyonlu 63 yıllık efsane Topluluk, Çeşme konserinde eski şarkıların yanı sıra, “Lost & Found” albümünden yeni şarkılarla, nefes kesen bir repertuar ile seyirciyle buluşacak.
   
29 Haziran 2015 Pazartesi günü Saat 21.30’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak konsere, efsane isimler Omara Portuondo, Eliades Ochoa, Guajiro Mirabal, Barbarito Torres, Jesus ‘Aguaje’ Ramos’un da katılıyor. Grammy ödüllü  Buena Vista Social Club’ı son kez dinlemek isteyenler konserin biletlerine Biletix gişelerinden ulaşılabilir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv