BURAY İZDİHAMI

  • 0
  • 680
BURAY İZDİHAMI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“İstersen” ve “Sen Sevda Mısın?” şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan Buray; 27 Aralık Pazar günü saat 15.00’te hayranlarıyla Agora Yeni Yıl Alışveriş Şenliği kapsamında Agora Alışveriş Merkezi’nde buluştu!

2004 yılında “United Boyband” grubunun solisti olarak Kıbrıs Eurovision elemelerinde 125 yarışmacı arasında finale kalan ve İngiltere Royal Alexandra Palace’da konser veren Buray, 2008 yılında “Yanayım” adlı şarkıyla hızlı bir çıkış yapan Babusta grubunun albümünde ki çoğu şarkıya aranjörlük yapmış ve gitarıyla eşlik etmiştir. Buray, başta Ferhat Göçer’in “Unulmuş Çoktan” şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler vermiştir. 2015 yılında ise “Bir Şişe Aşk” adlı albümünü çıkartmıştır. Buray; bu sene yaptığı şarkılarıyla en çok dinlenen ve en iyi çıkış yapan şarkıcılar arasına girmiştir.

Agora Yeni Yıl Alışveriş Şenliği kapsamında hayranlarıyla buluşmak üzere 27 Aralık Pazar günü Agora Alışveriş Merkezi’nin konuğu olarak İzmir’e gelen Buray; Agora Alışveriş Merkezi’nde büyük bir kalabalık oluşturan hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. “İstersen”, “Sen Sevda Mısın?” ve “Unutmuş Çoktan” isimli şarkılarını canlı seslendiren Buray; şarkılarını yüzlerce hayranının hep bir ağızdan söylemesiyle mutlu anlar yaşadı.

Agora Yeni Yıl Alışveriş Şenliği’ne konuk sanatçı olarak gelen Bura, mini konserin ardından 2 saat boyunca Agora Alışveriş Merkezi’ne akın eden hayranlarına imza dağıttı. Buray hayranlarının ünlü sanatçı ile birebir sohbet etme ve fotoğraf çekilme fırsatı elde ettikleri etkinlikte, Buray gördüğü yoğun ilgiden mutluluk duyduğunu belirterek tüm ziyaretçilere güzel yeni yıl dileklerinde bulundu.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, 2016 yılı için tüm ziyaretçilerine sağlık, mutluluk dileyerek yıldızlarının parlayacağı bir yıl olması temennisinde bulunarak, 2016 yılında da çok özel etkinliklerin ve fırsatların devam edeceğini belirtti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv