Burçay Erenay Güngüler, Kitvak'ta

  • 0
  • 1.290
Yazı Boyutu:

Kemik İliğiTransplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (Kitvak) Kurumsalİletişim Müdürlüğü’ne Burçay Erenay Güngüler getirildi.

KİTVAK Başkanı Ramazan Soncul, vakfın üçüncü büyük projesiolan, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi kampusünde yapılacak Hasta ve HastaYakınları Konukevi ile ilgili yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini söyledi.Vakfın  Ege Üniversitesi Tülay Aktaş  Onkoloji Hastanesi ve EÜ. Hasta ve HastaYakınları Konukevi’nden sonra  2. konukeviprojesini de yine hayırseverlerin ayni ve nakdi yardımlarıyla hayatageçireceklerini belirten Soncul, “Hem hastane hem de konukevimiz sadece İzmirve Ege’den değil Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara, yakınlarınahizmet veriyor. Temel atma hazırlıkları süren üçüncü projemizle Vakfımız  büyürken, daha fazla kişiye, kurum vekuruluşlara ulaşmamız, işbirliğine girmemiz gerekiyor. Bu iletişim veişbirliklerini bundan böyle hem mesleki birikimi hem de sosyal sorumlulukprojelerindeki deneyimleriyle, vakfımız icra kurulunda da yer almış olan BurçayErenay Güngüler ile güçlendireceğiz” dedi. Soncul, hayırseverlere destekçağrısı da yaptı,  fitre ve zekatlarınıKitvak’a beklediklerini söyledi.

Öte yandan lisans eğitimini Ege Üniversitesi İletişimFakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde tamamlayan Güngüler, aynıüniversitede lisansüstü eğitimini sürdürmektedir.  Profesyonel iş hayatına CMS Jant veMakine  Sanayii İnsan KaynaklarıBölümünde başlayan ve  CMS Pazarlamaekibinde Halkla İlişkiler Yöneticisi olarak uzun yıllar çalışmalarına devameden Güngüler , turizm sektöründe Dekon Kongre ve Turizm’de , Yeni AsırGazetesi ile Amway  şirketinde  yönetici pozisyonlarında bulunmuştur.Gediz  Üniversitesi MYO Halkla İlişkilerve Tanıtım Programı Danışma Kurulu üyesidir ve kurucu üyesi olduğu Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı’nda İz-Ka, TPF,Sabancı Vakfı hibe projelerinde rol almıştır.  Kitvak’ta yıllarca icra kurulu üyesi olarak görev alan Güngüler, YardımKelebeği isimli platformun kurucusudur.

Hayırseverler, Halk Bankası Konak Şubesi 16000008 noluKİTVAK hesabına, (İban No:  TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08)  fitreve zekatlarını yatırabilir, ayrıca arzu edenler DEÜ Hastanesi Kampus alanıiçinde yapılacak  olan  2. konukevinden 15 bin lira bağış karşılığıoda isim hakkı alabilir, sevdiklerinin adını veya anısını yaşatabilir.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv