Bursalı İş Kadınları İzmirliler’i ağırladı

İZİKAD proje kapsamında Karşıyaka Belediyesi ile birlikte  Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) Voctest Merkezi ve Bursa Sanayi ve Ticaret Odası Eğitim Merkezi’nde  (BUTGEM) incelemelerde bulundu. İZİKAD Bursa ziyareti sırasında ayrıca Bursa İş Kadınları Derneğini de ziyaret etti.

  • 0
  • 733
Bursalı İş Kadınları İzmirliler’i ağırladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kadınlara istihdam olanağı yaratmak ve yeni iş alanları açmak için güç birliği yapan Karşıyaka Belediyesi ve İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), 'Dokuma Sanatındaki Çiçekler' başlıklı bir projeyi hayata geçirmişti. İZİKAD proje kapsamında Karşıyaka Belediyesi ile birlikte  Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) Voctest Merkezi ve Bursa Sanayi ve Ticaret Odası Eğitim Merkezi’nde  (BUTGEM) incelemelerde bulundu. İZİKAD Bursa ziyareti sırasında ayrıca Bursa İş Kadınları Derneğini de ziyaret etti.

İZİKAD Bursa İş Kadınları Derneği’ne (BUİKAD) tanışma ziyaretinde bulundu
Ziyaret kapsamında bir araya gelen İZİKAD ve Buikad üyeleri birbirine yakın diyaloglar kuran iş kadınları olarak bundan sonra daha olumlu ilişkiler içinde olmanın avantajlarını değerlendirerek ortak projeler yapacaklarını belirttiler.
Toplantıda İZİKAD’ın ziyaretinden memnuniyetlerini bildiren BUİKAD Başkanı İpek Yalçın     BUİKAD ın çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. İZİKAD’ın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren  Yalçın, birlikte karşılıklı iş görüşmeleri gerçekleştirmek üzere birebir toplantı yapma önerisinde  bulunarak en kısa zamanda İzmire gelmek isteklerini dile getirdi..
İZİKAD Başkanı Huriye Serter ise bu işbirliği teklifine sıcak baktıklarını belirterek  “İzikad ve Buikad iş kadını dernekleri arasındaki en etkin iki iş kadınları derneği olarak kadın girişimciliğine yönelik önemli çalışmalara imza atıyor. Güçlerimizi birleştirip daha etkin ortak projelerle diğer iş kadını derneklerine örnek olabiliriz” dedi.

Toplantıya katılan Karşıyaka Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Turan Ateş ise yerel yönetimlerin özellikle kadın sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışmalar yapmasının önemine değindi ve her iki derneğe de başarılarının devamını diledi.
Toplantı sonunda İZİKAD Başkanı Serter, BUİKAD Başkanı Yalçın’a İZİKAD bayrağı takdim ederek, birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv