Bütün elma, Gönül Alma

  • 0
  • 1.174
Yazı Boyutu:

Alışveriş yaparken veya vitrin gezerken keyifle elindeki elmadan ısırık alan insanlar görürseniz şaşırmayın. İzmir Optimum Outlet bir ilke daha imza atarak ziyaretçilerine her gün elma ikramı yapıyor.
 
Yenilikçi tarzıyla ziyaretçilerini şaşırtmaya devam eden Optimum Outlet, alışveriş anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor. Optimum Outlet, danışma masasında ve ortak kullanım alanlarında sunulan elmalar ile hem ziyaretçilerinin yüzlerini güldürüyor hem de ağızlarını tatlandırıyor.
Obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam için meyvenin önemine dikkat çekmenin yanı sıra Optimum Outlet ziyaretçilerine keyifli alışverişte sınır olmadığını gösteren uygulama ile günde 250 kg elma dağıtılıyor. Elmalar, her türlü toz ve zararlı maddeden arınacak şekilde yıkandıktan sonra el değmeden meyve kaselerine konarak ikram ediliyor.
 
Ülkemizde en çok sevilen meyvelerin başında gelen ve fosfor, kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, silisyum gibi bir çok mineral ile organik asitler, meyve asitleri ve doğal aroma maddeleri içeren elma;  A, B1, B2, C, ve E vitaminleri bakımından da oldukça zengin.
Optimum Outlet’te, günün her saatinde karşılarına çıkan taptaze ve yıkanmış elmalara alışan AVM ziyaretçileri, uygulamadan duydukları memnuniyeti, “Optimum; fiyatlarıyla cebimizi, elmalarıyla da sağlımızı düşündüğünü kanıtladı ve bir kez daha gönlümüzü aldı” sözleriyle dile getiriyorlar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv