Büyükşehir’in “Çim konserleri” yine başlıyor

  • 0
  • 1.122
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2009 yılından bu yana düzenlediği ücretsiz ‘Çim Konserleri’ yeni sezona 7 Haziran’da Zuhal Olcay’la başlıyor. 20 Eylül’e kadar sürecek konser dizisinde Yüksek Sadakat, İncesaz, Feridun Düzağaç ve Grup Başıbozuk, Orkesra Albatros gibi ünlü sanatçı ve gruplar sahne alacak. Ramazan programları ise sufi ve tasavvuf ağırlıklı olacak.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz akşamlarına farklı bir soluk getiren Çim Konserleri, 7 Haziran 2012 Perşembe akşamı başlıyor. Tarihi Havagazı Fabrikası’nın mistik atmosferinde 2009 yılından bu yana İzmirli müzikseverleri ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yaz da çok renkli bir program hazırladı. Pop, rock ve caz ağırlıklı gerçekleşen konser dizisinde bu yaz Ramazan'a rastlayan Ağustos ayında ise dinleyicileri farklı bir konseptle sufi ve tasavvuf ağırlıklı bir program bekliyor.
Konserler, 7 Haziran’dan 20 Eylül’e kadar her Perşembe akşamı saat 21.00’de düzenlenecek. 2012 yazının ilk çim konserini sevilen sanatçı Zuhal Olcay verecek.

 
Son konser 20 Eylül’de
Çim Konserleri kapsamında, birbirinden ünlü isimler İzmirlilerle buluşacak. 14 Haziran’da ‘Ephesus Brass ve Ayça Varlıer’, 21 Haziran’da ‘Encanto Cubano’, 28 Haziran’da ise ‘Bike Baran’ sahneye çıkacak. Temmuz ayının ilk konuğu ‘Yüksek Sadakat’. Sevilen grup, 5 Temmuz’da sahne alacak. 12 Temmuz’da ‘Grup Kırıka’, 19 Temmuz’da ‘Orkestra Albatros’, 26 Temmuz’da ise ‘İncesaz’ çim konserlerinin konuğu olacak.
Ağustos ayı ‘Ömer Faruk Tekbilek’in konseriyle başlayacak. Tekbilek, 2 Ağustos’ta sahneye çıkarken, 9 Ağustos’ta ‘Yansımalar’, 16 Ağustos’ta ‘Halil Karaduman ve Türk Kahvesi Grubu’, 23 Ağustos’ta da ‘Tual Sezi’, müzikseverleri Tarihi Havagazı Fabrikası’nda buluşturacak.
6 Eylül’de ‘Feridun Düzağaç’, her yaştan dinleyiciye seslenecek. ‘13 Eylül’de ‘Grup Başıbozuk’ müzik tutkunlarıyla buluşurken, çim konserlerinin son konserinde ise ‘Yavuz Darıdere’ 20 Eylül’de sahneye çıkacak. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv