Buzda da “süperiz”

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 1. Ligi'nde tüm maçlarını kazanan İzmir Büyükşehir Belediyespor, 2017 sezonunun şampiyonu oldu.

  • 0
  • 708
Buzda da “süperiz”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 1. Ligi'nde tüm maçlarını kazanan İzmir Büyükşehir Belediyespor, 2017 sezonunun şampiyonu oldu. İzmir ekibi Birinci Lig’de oynadığı dört karşılaşmada 96 gol atarken kalesinde ise sadece 4 gol gördü. İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta da Ampute Futbol’da Süper Lig’e yükselmişti.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, bu yıl gençleştirdiği kadrosuyla kendi talebi üzerine mücadele ettiği bir alt ligde şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

Genç Ankaralılar'ı 25-1 ve 36-1, Buz Korsanları'nı ise 19-1 ve 16-1'lik skorlarla yenen, attığı 96 gole karşılık kalesinde sadece 4 gol gören İzmir ekibi, kupa ve madalyalarını Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Bülent Akay'dan aldı. Ligin en iyi forvet, en iyi defans ve en iyi kaleci ödüllerini ise İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Yusuf Halil, Erkan Kahraman ve Onurcan Kaya kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor Buz Hokey Takımı’nın genç bir kadro ile şampiyon olduğunu belirten Antrenör-Sporcu Erdoğan Coşkun, “Kadromuzu tamamen gençleştirdik ve buna rağmen zirveye oynadık.  Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta da Ampute Futbol’da Süper lig’e yükselmişti.
 
Şehit Fethi Sekin anısına turnuva
Şampiyon mavi-beyazlılar, 19-21 Mayıs tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Buz Sporları Salonu’nda uluslararası bir şampiyonaya da ev sahipliği yapacak. 5 Ocak 2017 günü görev yaptığı İzmir Adliye Sarayı önünde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan kahraman polis memuru Fethi Sekin’in adının verileceği şampiyonaya İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Bosna Hersek'ten Medvjedi Sarajevo, Slovakya'dan MHK Ruzomberok ve Çek Cumhuriyeti'nden HK Pirati Olomouc takımları katılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ve gelenekselleşmesi hedeflenen şampiyonanın maç programı ise şöyle:
 
19 Mayıs Cuma
14:30  MHK Ruzomberok - Medvjedi Sarajevo
18:30   İzmir BŞB - HK Pirati Olomouc
 
20 Mayıs Cumartesi
15:30   MHK Ruzomberok - HK Pirati Olomouc
19:00   İzmir BŞB - Medvjedi Sarajevo
 
21 Mayıs Pazar
14:30   HK Pirati Olomouc - Medvjedi Sarajevo
18:30   İzmir BŞB -  MHK Ruzomberok
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv