Çağdaş Atatürk Fotoğrafları AVM’de…

İzmirlileri her zaman farklı ve seçkin organizasyonlarla buluşturan Agora Alışveriş Merkezi, İzmir’in kurtuluşunun 94. Yılı kutlamalarına özel olarak Hanri Benazus‘un “Çağdaş Atatürk” konulu fotoğraf sergisi ile ziyaretçileriyle buluştu. 9- 12 Eylül tarihleri arasında Agora Alışveriş Merkezi B Blok Sergi Alanında gerçekleşecek olan sergide daha önce hiç görülmemiş Atatürk resimleri yer alacak.

  • 0
  • 2.705
Çağdaş Atatürk Fotoğrafları AVM’de…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 İzmirlileri her zaman farklı ve seçkin organizasyonlarla buluşturan Agora Alışveriş Merkezi, İzmir’in kurtuluşunun 94. Yılı kutlamalarına özel olarak Hanri Benazus‘un “Çağdaş Atatürk” konulu fotoğraf sergisi ile ziyaretçileriyle buluştu. 9- 12 Eylül tarihleri arasında Agora Alışveriş Merkezi B Blok Sergi Alanında gerçekleşecek olan sergide daha önce hiç görülmemiş Atatürk resimleri yer alacak.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla düzenlenen sergide, 1919-1920 tarihlerine ait fotoğraflar yer alacak. 9- 18 Eylül tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi B Blok sergi alanında yer alacak sergiye gezen ziyaretçiler, o dönemin İzmir’ine büyülü bir yolculuğa çıkacaklar.
 
“Çağdaş Atatürk” konulu sergide ayrıca, Atatürk’ün İzmir seyahatlerinden derlenen fotoğraflar, Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir’de çekilmiş ve daha önce yayınlanmamış fotoğrafları Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. Hanri Benazus ve eşi Sevgi Tanrısever, 9- 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek  “Çağdaş Atatürk” Fotoğrafı Sergisi süresince kitaplarını satışa sunacak ve imzalayacaktır.
 
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Hanri Benazus’un İzmir’in kurtuluş yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ün daha önce hiç görülmemiş fotoğraflarının bulunduğu “Çağdaş Atatürk” sergisine Agora Alışveriş Merkezi olarak ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Noyan; İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül günü başlayacak ve 18 Eylül’e kadar devam edecek olan bu çok özel sergiyi görmeleri için tüm İzmirlileri Agora Alışveriş Merkezi’ne davet etti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv