Çamdibi’nde dost buluşma

Bornova Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi Dost Market’ten yararlanan aileler ‘Dost Market Buluşmaları’ adı altında biraraya gelmeye devam ediyor. Son olarak Dost Market’in Çamdibi Şubesi’nden yararlanan aileler Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesislerinde buluştu.

  • 0
  • 265
Çamdibi’nde dost buluşma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi Dost Market’ten yararlanan aileler ‘Dost Market Buluşmaları’ adı altında biraraya gelmeye devam ediyor. Son olarak Dost Market’in Çamdibi Şubesi’nden yararlanan aileler Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesislerinde buluştu. Yoğun katılımın gerçekleştiği  buluşmada Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ailelerin kartlarına yapılan yüklemelerin 10’ar puan arttırılacağı müjdesini verdi. 
 
Bornova Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek projesi Dost Market, büyümeye ve her geçen gün daha çok aileye hizmet vermeye devam ediyor. Raflarında gıdadan giyime her türlü ürünün bulunduğu Dost Market’i geliştirmek ve daha iyi hizmet vermesini sağlamak için düzenlenen toplantıların sonuncusu 900 ailenin yararlandığı Dost Market’in Çamdibi Şubesi için düzenlendi. 
 
Dostluklar pekişti 
Uzman sosyologların incelemeleri ve belediye meclisindeki tüm partilerden üyelerin bulunduğu komisyonun onayıyla belirlenen ailelerin yararlandığı Dost Market’te verilen hizmetin geliştirilmesi ve beklentilerin karşılanması için düzenlenen toplantıya yoğun ilgi gösterildi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı buluşmada dostluk ve kardeşlikler pekişti. 
 
Kredi müjdesi 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Dost Market’ten yararlananların kartlarına her ay ekonomik durumlarına göre 50, 60 ve 70 kredi yüklendiğini hatırlatarak, “Bundan sonra yüklemeleri her bir grup için 10 kredi arttırdık. Dört yıldan bu yana Dost Market aracılığıyla iyilikleri insanlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Bornova Belediyesi olarak, hiçbir şekilde insan ayrımı yapmadan, dünya görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımızın her an yanında olmaya özen göstermeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv