Çamlı Yem Agroexpo Fuarı’nda Üreticiler İle Buluştu

Yaşar Topluluğu Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık şirketi Çamlı Yem Besicilik, 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşen 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılıyor.

  • 0
  • 587
Çamlı Yem Agroexpo Fuarı’nda Üreticiler İle Buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaşar Topluluğu Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık şirketi Çamlı Yem Besicilik, 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşen 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılıyor. Çamlı Yem Besicilik, sektöre yönelik gelişmelerin, ürünlerin ve teknolojilerin sergilendiği bir platform niteliği taşıyan Agroexpo Fuarı’nda bu yıl da yer alarak iş ortakları ile buluşmanın yanı sıra yeni ortaklıklar yaratma fırsatı da yakalıyor.

Sektörün en önemli temsilcilerden biri olan Çamlı Yem Besicilik,  uzun yıllardan günümüze uzanan tecrübesi ve yoğun Ar-Ge çalışmalarıyla sektöre öncülük ettiği yem portföyünde, büyükbaş, küçükbaş, kanatlı ve özel  yemler üretmektedir. Çamlı Yem Besicilik, büyükbaş yem kategorisinde süt hayvancılığı ve besicilik  yapan  üreticilerin ihtiyaçlarını göz  önüne  alan,  sorunlara  çözüm  getiren  ve verimliliği  artıran  yemlerden  oluşan  geniş  bir yelpazeyle  pazarda  yer  almaktadır. “Yem gıda içindir” mottosu çerçevesinde,  gıda  sektöründeki  trendleri  ve teknolojileri  yem  sektörüne  adapte  etmeye  ve sektöre  yenilikler  sunmaya  devam etmektedir.

Türkiye’de tarım sektörünün en önemli buluşma noktası olarak nitelendirilen, bu yıl “Tarım 4.0” temalı olan Agroexpo Fuarı’ na 60’ tan fazla ülkenin, yaklaşık 300 bini aşkın yerli ve yabancı katılımcının ziyaret etmesi bekleniyor. Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise en büyük dört tarım fuarından biri olan 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yer alan Çamlı Yem Besicilik, tüm üreticileri fuara davet ediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv