Çandarlı’nın yeşili koruma altında

  • 0
  • 394
Çandarlı’nın yeşili koruma altında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İlçe genelinde yapılan ve park ve yeşil alanlarının çehresini değiştiren çalışmaların bir ayağı da Çandarlı'da gerçekleştiriliyor. Dikili Belediyesi Çandarlı Şubesine bağlı ekipler,  Çandarlı bölgesinde yer alan park ve yeşil alanlarda yaz bakım çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

Park ve Yeşil Alanlar Artık Daha Canlı
Sıcak havaların ve yoğun kalabalığın etkisinden yeşil alanların  zarar görmemesi için park ve yeşil alanlarda yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak mıntıka temizliği yapılarak bölge yabani otlardan ve katı atıklardan temizledi. Ardından uzayan çimler makinalarla biçerken, mevsimlik bitkilerin de bakımları itinayla gerçekleştirdi. Yetkililer Çandarlı genelinde parklarda ve yeşil alanlarda periyodik olarak bakım çalışmaların aralıksız süreceğini kaydederken, çalışmalar sayesinde park ile yeşil alanların daha canlı ve temiz olacağı ifade edildi.

“Mustafa Başkanımız Çandarlı’yı Çok Önemsiyor”
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un talimatıyla gerçekleştirilen çalışmaların turizmin gözde merkezi Çandarlı'nın güzelliğine güzellik kattığına vurgu yapan Çandarlı Zabıta Amiri Ali Turgut da, yaptığı açıklamada, amaçlarının Çandarlı'yı yaşayanların mutlu olduğu bir kente dönüştürmek olduğunu söyledi. Sorumluluk alanında bulunan park ve yeşil alanlarda yılın 12 ayında periyodik olarak bakım ve temizlik işlerinin yapıldığını belirten Turgut, parklarda, okul bahçelerinde, ibadethanelerde, cadde, sokak ve deniz kenarlarında gerçekleştirdikleri tüm çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv