Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), düzenlediği 31. İzmir Avrupa Caz Festivali, Ondrej Krajnak konseriyle sona erdi.

  • 0
  • 581
Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İtalya Konsolosluğu, Institut français Türkiye – İzmir, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu, Goethe Enstitüsü İzmir, İstanbul Slovakya Başkonsolosluğu ve İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu işbirliği ile düzenlediği 31. İzmir Avrupa Caz Festivali, Dün akşam (20 Mart 2024) AASSM Küçük salonda yapılan Ondrej Krajnak konseriyle sona erdi.

Slovak müzik sahnesinin en iyi piyanisti ve Avrupa'nın en çok aranan caz müzisyenlerinden biri kabul edilen, virtüöz piyanist, besteci ve aranjör Ondrej Krajnak, “ruh eşim” dediği İzmirli sevenlerine unutulmaz bir konser armağan etti.

Önceki yıllarda vokalist Hanna Gregusova ve Otto Hejnic Trio ile İzmir Avrupa Caz Festivaline katılan Krajnak, İstanbul Slovakya Başkonsolosluğu ve İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu işbirliği ile gerçekleşen konserinde, virtüözitesinin yanı sıra doğaçlama yeteneğini de sergiledi. Kendisinde iz bırakan kişi ve olayları anarak kendisine onları hatırlatan bestelerini de seslendiren Krajnak, yüksek enerjili ve duygu yüklü performansıyla bir kez daha sevenlerinin gönlünde taht kurdu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

Arşiv