“Cebimdeki Yabancı” Filmi Ekibi İzmir’e Geliyor

Güçlü kadrosu ve yapımıyla merakla beklenen Cebimdeki Yabancı, 2 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşacak.

  • 0
  • 656
“Cebimdeki Yabancı” Filmi Ekibi İzmir’e Geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güçlü kadrosu ve yapımıyla merakla beklenen Cebimdeki Yabancı, 2 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşacak. 
Filmin yönetmeni ve başrol oyuncuları 3 Şubat'ta Optimum'da İzmirliler'le bir araya gelecek. 
Başrollerinde Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız gibi yıldız oyuncuları buluşturan filmde, yedi yakın arkadaş oynadıkları oyunla birbirlerinin o güne kadar hiç bilmedikleri gerçekleri ile yüzleşecek. Filmin sıradışı senaryosu ise Murat Dişli'den.
 
Dünyada Büyük Ses Getiren Film Yıldız Oyuncu Kadrosuyla Türkiye'de 
Gerilim - komedi türündeki film, cep telefonlarının hayatımıza girişiyle birlikte yaşadığımız birbirimize yabancılaşmayı kara bir mizahla masaya yatırıyor. 2016 yılında ülkesinde gişe rekorları kıran İtalyan filmi "Perfetti Sconosciuti"nin yerli uyarlaması olan "Cebimdeki Yabancı", 7 yakın arkadaşın bir akşam yemeği için bir araya gelmesi ve cep telefonlarının ortaya konmasıyla birlikte, hepsinin maskelerinin ardında gizledikleri farklı hikayelerin ortaya çıkmasını anlatıyor.
 
Seyircili Gösterim 3 Şubat Cumartesi İzmir Optimum’da 
Cebimdeki Yabancı'nın, BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi organizasyonuyla gerçekleştirilecek seyircili gösterimi İzmir Optimum'da yapılacak. Filmin vizyona girmesinin hemen ardından gerçekleştirilecek olan İzmir Galası'na filmin yapımcılarından dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, başrol oyuncuları ve yönetmen Serra Yılmaz da katılacak. 3 Şubat Cumartesi saat 16:00'da AVM meydanında seyirciyle buluşacak olan “Cebimdeki Yabancı” film ekibi, 16:30'da da filmi Cinemaximum salonlarında İzmirliler ile birlikte izleyecek.
 
Gölbey: Herkes Kendinden Bir Şeyler Bulacak 
BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey "Birbirinden önemli filmleri İzmir galalarında sanatçılarımızla, İzmirlileri buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Son dönem yerli yapımlar arasında dramatik komedi türündeki nadir filmlerden olan ve yıldız oyuncu kadrosuyla adeta ışıldayan Cebimdeki Yabancı'da herkes kendinden bir şeyler bulacak. İzmirliler'i galamıza mutlaka bekliyoruz" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv