Çeşme yeni nesil kahveye doydu

dsm group, İstanbul Coffee Festival’in hafta sonu etkinlik markası Coffee Weekend’in İzmir ayağını, Coffee Weekend Çeşme - Cold Brew & Mixology başlığıyla 11-12 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çeşme Fly-Inn Beach Club’da düzenledi.

  • 0
  • 770
Çeşme yeni nesil kahveye doydu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

dsm group, İstanbul Coffee Festival’in hafta sonu etkinlik markası Coffee Weekend’in İzmir ayağını, Coffee Weekend Çeşme - Cold Brew & Mixology başlığıyla 11-12 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çeşme Fly-Inn Beach Club’da düzenledi. Binlerce kahveseverin bir araya geldiği etkinlikte, katılımcılar dünyanın farklı ülkelerinden gelen yeni nesil kahve lezzetlerini deneyimledi, usta baristalar ve canlı DJ performanslarıyla buluştu.
 
Türkiye’nin önde gelen yaratıcı etkinlik ajanslarından dsm group, 11-12 Ağustos 2017 tarihleri arasında Coffee Weekend Çeşme - Cold Brew & Mixology etkinliğini düzenleyerek İzmir’de bir ilki gerçekleştirdi. Dünyanın en büyük iki kahve festivalinden biri olan İstanbul Coffee Festival’in hafta sonu etkinlik markası olan Coffee Weekend, geçen yıl büyük ilgi gören Ankara etkinliğinin ardından bu kez Coffee Weekend Çeşme - Cold Brew & Mixology ile İzmir’deydi.
 
ÇEŞME’YI KAHVE KOKUSU SARDI
Kahve kokulu, eğlence dolu Coffee Weekend Çeşme - Cold Brew & Mixology, iyi kahveyi deneyimleme imkanı sağlayan ve nitelikli kahve kültürünün yaşandığı bir hafta sonu etkinliği olarak kahve tutkunlarına dünyanın farklı ülkelerinden lezzetleri bir arada sundu.
 
Etkinlikte önde gelen nitelikli kahve dükkanları, artisan yiyecek üreticileri, kahve makinesi üreticileri ve mixology lezzetler yer aldı. Binlerce katılımcı, 3. nesil kahve akımının usta baristaları, yeni nesil kahve markaları ve farklı demleme teknikleri ile buluştu, Mixology Showları, La Marzocco Happy Hour ve DJ performansları ile eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.
 
dsm group - Ses getiren, yaratıcı pazarlama etkinliklerine imza atan etkinlik ajansı dsm group, 1994 yılından bugüne kadar bünyesinde yer alan dsm events, dsm training, dsm nolimits ve dsm mice şirketleri ile hem Türkiye’de hem de yurtdışında kurumsal şirketlere hizmet veriyor. Nike, Red Bull, Volkswagen, Hyundai, Fiat, Borusan Otomotiv, Coca Cola İçecek A.Ş. gibi çok uluslu ve Türk firmalara doğrudan pazarlama ve saha desteği sağlıyor. 2017 yılında 4'üncüsü gerçekleştirilecek İstanbul Coffee Festival ise, dsm group tarafından Türkiye’nin nitelikli kahve sektörünü bir araya getirdiği örnek projesidir. İstanbul Comics and Art Festival, yine dsm group tarafından, 2016 yılında hayata geçirildi ve ilkler arasında yerini aldı. Marka deneyimi ile tüketici deneyimini bir araya getirerek sektöründe “deneyim ekosistemi” yaratan dsm group, yaklaşımı, içeriği, kurgusu ve öyküsüyle temalandırdığı büyük çaplı etkinlikleriyle yeni pazarlama platformları oluşturmaktadır. dsm group, 2017 yılında 11-12 Ağustos’ta Coffee Weekend Alaçatı - Cold Brew & Mixology, 8-10 Eylül’de Club Quartier-Moda’da İstanbul Comics and Art Festival, 21-24 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta İstanbul Coffee Festival, 29 Eylül-1 Ekim’de Bilkent Station’da Ankara Coffee Festival, 13-15 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta Acı Fest Chili & Chill festivallerini gerçekleştirecek. dsm group, açılımı Dream Sales Machine olan yeni ürünü dsmticket.com (dsmbilet.com) ile Türkiye’de düzenlenecek rüya gibi etkinliklerin biletlerine online erişim imkanı da sağlıyor. Yalnızca nitelikli organizasyonların platformu olan dsmticket.com’da, bilet satışının yanı sıra etkinliklerin bilgisine de yer veriliyor. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv