Çeşme’de de Naci Usta

  • 0
  • 18.601
Çeşme’de de Naci Usta
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

ET’in İzmir’deki en özel ustalarından Etçibaşı Naci Usta( Naci Deniz), İzmir Alsancak’taki merkez ve Folkart’taki şubenin yanı sıra tatilini Çeşme ve civarında geçirecek olan tatilcilerin adresi olmaya devam ediyor. Çeşme geçtiğimiz yıl hizmete giren ve bu yıl için özel bir hazırlığın ardından kapılarını açan Etçibaşı Naci Usta, yine birbirinden özel dana ve kuzu et çeşitleriyle lezzet tutkunlarını ağırlıyor.

Mekanın en özel ve en güzel yanlarından biri geniş ve ferah olması. Bahçenin etrafını saran erik, kayısı, nar ve çam ağaçlarının gölgesi altında, masaları ve etrafı çevreleyen Cennet Kuşu Çiçeği Starlice starliçe, begonvil, japon gülü, Sardunya ve daha çok çeşit çiçeğin renk ve koku armonisi yemek ve sohbete eşlik ediyor.
500 metrekare üzerinde kurulu Arka ve ön bahçesinde, daha fazlasını alabilecekken, masalardaki muhabbetin birbirini etkilemeyecek şekilde olması hedefiyle masa aralarının geniş tutulduğu mekan da aynı anda 180 kişiye hizmet verilebiliyor.
Etçibaşı Naci Usta’nın bir başka özelliğiyle mutfak personeli dahil, işinde usta, güler yüzlü 30 çalışanın hizmet vermesi. 

Açık mutfak ile herşeyin göz önünde olacağı burada da lezzet tutkunlarını buluşturan Etçibaşı Naci Usta’da et ile ilgili her şeyi bulmak mümkün. Dana file, Osmanlı Döneri, ızgara köfte, dana pirzola, füme, kokoreç ve et denince akla gelebilecek her tür nefasetle hem göze hem de damaklara hitap ediyor.

Etçibaşı Naci Usta’da servisin öğleyin 12.00’de başlayıp gece 23.00’e kadar süreceğini söyleyen Naci Deniz, İzmirli ve diğer illerden gelen tatilciler ile yerli ve yabancı konuklarının hiçbir rahatsızlık, hiçbir endişe duymadan lezzetin doruğuna varabilecekleri bir mekan sunmanın keyfini yaşadığını ifade ediyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv