Çeşme’yi futbolun yıldızları bastı

  • 0
  • 5.552
Yazı Boyutu:

Liglerin tatile girmesi ile ünlü futbolcular ve teknik direktörler Çeşme’nin yolunu tutmaya başladı.
Yoğun maç temposundan düştükleri  yorgunluğu atmak için Çeşme’ye gelen ünlü futbolcular Mehmet Özöner’in sahibi olduğu Marrakech’te soluğu aldı ve voleybol  maçı yaptı.
Yurtdışında futbolumuzu temsil eden isimlerden Atletico Madrid’da oynayan ve Sinem Kobal ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Arda Turan, Valencia’da oynayan ve  Fenerbahçe’ye transfer olması beklenen Mehmet Topal, Spor Toto Süper Lig’in yıldız oyuncuları Emre Belezoğlu, Sabri Sarıoğlu, Aydın Yılmaz, Oğulcan Engin, Ayhan Akman,  Nihat Kahveci ile teknik direktörler Yılmaz Vural ve Şakir Özkayımoğlu voleybol sahasında karşı takımlarda karşı karşıya geldi, eşleri ise saha kenarında yaptıkları tezahüratlarla ilgi çekti.
Oyunlarıyla profesyonelleri aratmayan bir voleybol maçı yapan futbolcular kıran kırana mücadele verdi. Maç boyunca Yılmaz Vural esprileri ile izleyenleri kahkahalara boğarken Emre Belezoğlu futbol maçındaki agresif tavırlarını voleybol maçında da gösterdi.
Oğulcan Engin,Nihat Kahveci,        Sabri Sarıoğlu,Emre Belezoğlu,Oğulcan Engin,             Nihat Kahveci,         Ayhan Akman
 
Nihat Kahveci,Emre Belezoğlu,Meehmet Topal,Zafer Çika,                                                Mehmet Topal,                                                          
 
Arda & Sinem aşkı tam gaz
 Voleybol maçı yapan Arda Turan’ı maç boyunca kenardan izleyen Sinem Kobal molalarda sevgilisi Arda Turan’a moral öpücükleri vermeyi ihmal etmedi. Maç Sonrası denize giren ikili çocuklar gibi eğlendi.Teknik Direktör Fatih Terim’in yürüyüşünün taklidini plajda yapan Arda Turan Sinem Kobal’ı kahkahaya boğdu.  Sabri Sarıoğlu’nun bebeği Sarp’ı seven Sinem Kobal’ın çocuk sevgisi gözlerden kaçmadı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv