Çevrenin çığlığını çizdiler

21. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunulan Gaziemir Belediyesi Karikatür Atölyesi çocuk kursiyerlerinin ‘çevre ve barış’ temalı karikatürleri ilgi çekti.

  • 0
  • 338
Çevrenin çığlığını çizdiler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

21. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunulan Gaziemir Belediyesi Karikatür Atölyesi çocuk kursiyerlerinin ‘çevre ve barış’ temalı karikatürleri ilgi çekti. Sergi şenlik boyunca ziyarete açık olacak.
 
‘Yeşil çevre’ teması ve ‘Hava, su, toprak’ sloganıyla bu yıl 21. kez düzenlenen Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği çok özel bir sergiye ev sahipliği yaptı. Gaziemir Belediyesi Karikatür Atölyesi çocuk kursiyerlerinin ‘çevre ve barış’ temalı karikatürleri festival alanında düzenlenen özel sergiyle şenlik ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.  Doğa sorunlarına dikkat çeken, doğanın çığlığını duyuran karikatürler büyük ilgi görüyor. Öte yandan şenlik alanındaki stand alanında düzenlenen sergiyle beğeniye sunulan Gaziemir Belediyesi seramik kursiyerlerinin ‘çizgi film’ temalı eserleri de beğeni topluyor.

Şenol: Gençlerimizden umutluyum
Festival ziyaretçilerini karikatür sergisini görmeye davet eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, çocukların yetişkinlere göre çevreye ve barışa çok daha fazla duyarlı olmasının, gelecek adına kendisini umutlandırdığını dile getirdi. Başkan Şenol, “Çizdikleri karikatürler bana göre mükemmel. Çevre ve barış konusunda harika mesajlar var. Çocuk kursiyerlerimiz çevre felaketlerini farklı bakış açılarıyla ortaya koymuşlar. Şenliğimize katılan tüm misafirlerimizi sergimizi gezmeye, çocuklarımızın karikatürlerini görmeye davet ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv