Çiçek Başkan

  • 0
  • 780
Çiçek Başkan
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bürokratlarıyla birlikte Bayındır’ın köylerine çıkarma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki çiçek üretimine verdiği destek nedeniyle bol övgü aldı. Başkan Kocaoğlu’na yetiştirdikleri çiçekleri sunan köylü kadınlar, “Sen bizim Çiçek Başkanımızsın” sözleriyle yeni bir slogana da imza atmış oldu.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayındır’ın mahalleye dönüştürülen Çınardibi, Dernekli, Yakapınar, Yeşilova, Söğütören, Çamlıbel köylerini ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İZSU Genel Müdürü Güven Ağar, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ve bürokratlarından oluşan ve adeta “toptan çözüm ekibi” andıran ekibiyle birlikte ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu’na, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli de eşlik etti. Gittiği her köyde coşkuyla karşılanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, her zamanki gibi önceliği kadınlara vererek köylülerin sorunlarını dinledi. Talep ve önerileri tek tek not alan Başkan Kocaoğlu, sorunların çözülmesi için bürokratlarına talimat verdi. Özellikle üretim yolları, altyapı çalışmaları ve kooperatiflere verdiği destek için teşekkür alan Başkan Kocaoğlu, yeni yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi de verdi. Bölgedeki çiçek üretimine verdiği büyük destek nedeniyle gittiği her yerde bol övgü alan Başkan Kocaoğlu, köylü kadınların da “çiçek yağmuru”na tutuldu. Kendi yetiştirdikleri çiçekleri sunan köylü kadınlar, “Sen bizim Çiçek Başkanımızsın” sözleriyle farkında olmadan yeni bir slogana da imza atmış oldu.
Köylerde “Bu dağlar Yörük Efe, Mehmet Efe, Gökçen Efe, bir de üreticinin dostu Aziz Efe’yi gördü” pankartıyla karşılanan Başkan Aziz Kocaoğlu’na en çok yöneltilen soru ise “köy mallarının yine köylüler tarafından kullanıp kullanılamayacağı” oldu. Belediyeye devrolan köy tüzel kişiliğine ait malların yine köylüler tarafından kullanılması isteğini yineleyen Başkan Kocaoğlu, Cumartesi günü Kozak Yaylası’nda yapılan Fidan Dağıtımı töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na  da bu konu hakkında yasal düzenleme yapılması taleplerini ilettiklerini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv