ÇifteTasarruf Kampanyası

  • 0
  • 665
Yazı Boyutu:

Geleceğe yönelik çalışmalarını çevre bilinciyle geliştiren Samsung, çevre dostu teknolojileri geliştirmeye ve enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle gelecek nesillere daha yeşil ve sağlıklı bir yaşam sunmaya devam ediyor.
Samsung’un Enerji Tasarrufu Haftası’nda başlayan ve Şubat sonuna dek devam edecek “Çifte Tasarruf” Kampanyası enerji tasarrufu sağlayan seçili Samsung Buzdolabı, Çamaşır ve Bulaşık Makinelerinde yüzde 50’ye varan indirim sağlıyor.
Samsung’un kampanya kapsamındaki A+, A++ ve A+++ yüksek enerji sınıfına sahip ürünleri, tüketicilere enerjiden de tasarruf etmelerini sağlıyor. 
Çifte Tasarruf Kampanyası’nın Enerjji Tasarruflu Ürünleri
Samsung Ecobubble, köpükle yıkama teknolojisi sayesinde yüzde 70’e varan enerji tasarrufu sağlayan üstün yıkama teknolojisi sunuyor. Ecobubble teknolojisi sayesinde çamaşır makineniz deterjanı hava ve su ile karıştırarak köpüğe çevirir ve çamaşırlarınızı köpükle yıkar. Böylece hem sıcak su ihtiyacı duymadan soğuk suyla yıkama yapabilir hem de enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz. Üstelik köpüğün yumuşaklığı sayesinde en sevdiğiniz kıyafetleriniz de yeniliğini korur.
 
Digital Inverter Kompresör ile Uzun Süre Dayanıklılık ve Enerji Tasarrufu
Samsung buzdolaplarının soğutma ve saklama performanslarını en üst seviyeye taşıyan MICOM kontrolü ve 5 farklı kompresör hızına sahip Dijital İnverter Kompresör sayesinde yiyecekler en etkin soğutma performansıyla ilk günkü tazeliğinde korunur.
Samsung Buzdolaplarının en önemli özelliği olan Dijital İnverter Kompresör yüzde 40’a varan etkin enerji tasarrufunun yanı sıra buzdolabının daha rahat kullanılması amacıyla geniş bir saklama alanı sağlar. Dijital Inverter Kompresör sayesinde Samsung buzdolapları da tıpkı çamaşır makinesi gibi en sessiz gecelerde bile herhangi bir rahatsızlığa neden olmadan çalışır.
 
Akıllı Otomatik Yıkama İle Sağlanan Enerji Tasarrufu
Samsung Bulaşık Makinelerinde yer alan Akıllı Oto Sensörlü Yıkama Programı; daha kolay ve kusursuz temizlik sağlayarak su ve enerji kullanımını minimum düzeyde tutar, gelişmiş kurutma teknolojisi sayesinde de performanstan ödün vermeden yüzde 21’e dek enerji tasarrufu sağlar. Samsung Bulaşık Makinelerinde bulunan yüksek hızlı çift yoğuşma sistemli hava dolaşım fanı sayesinde de kurutma süresi ciddi oranda düşer.
Yine bulaşık makinesinin su kullanımını optimize edecek şekilde tasarlanmış yıkama programı sayesinde bulaşıklar sadece 12 litre suyla tertemiz olur. 
Samsung’un seçili Buzdolabı, Çamaşır ve Bulaşık makinelerinde geçerli Çifte Tasarruf Kampanyası ile ilgili daha detaylı bilgi almak için siz de Şubat sonuna dek yetkili bir Samsung Yetkili Satıcısına uğramadan geçmeyin.
 
WF1702W5W Eco Bubble Çamaşır Makinesi -799TL
RT54QMSW No frost Buzdolabı  – 1.199TL
DWFN320W Solo Bulaşık makinesi – 899 TL

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv