Çiğli Belediyesi Travel Turkey’e Hazır

Çiğli Belediyesi, 5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 13. Ululuslararası Travel Turkey Fuarı’nda kentin tarihi ve kültürel değerleri ile turizm merkezlerini tanıtacak

  • 0
  • 3.373
Çiğli Belediyesi Travel Turkey’e Hazır
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi, 5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 13. Ululuslararası Travel Turkey Fuarı’nda kentin tarihi ve kültürel değerleri ile turizm merkezlerini tanıtacak. 
 
Fuar için özel olarak dizayn edilen İzmir Sokakları Özel Alanı’ndaki A-208 numarada yer alacak olan Çiğli Belediyesi’nin stand açılışını 5 Aralık Perşembe günü saat 11:00’da Belediye Başkanı Utku Gümrükçü yapacak. Kurulacak stantta, kentin doğal güzelliklerinin tanıtımı, tarihi gösterimler, kültürel gezilere dair yapılacak sunumlar ve tiyatro oyunlarıyla üç gün boyunca ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatılacak. 
 
Tarih ve kültürün merkezi
Etkinlik kapsamında, ülkemizin ender doğal miraslarından olan Kuş Cenneti ve Gediz Deltası’nın tanıtımı yapılacak. Cumhuriyet Devrimleri anısına 1935 yılında yaptırılarak kente hediye edilen ve uzun uğraşlar sonucu bulunan tarihi “Devrim İçin 1935” heykeli sergilenecek. Bunların yanı sıra “Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir” projesi kapsamında çocuk ve kadınlara yönelik düzenlenen tarihi ve kültürel gezilerin detayları anlatılacak. Standı ziyaret eden misafirlere seramik veya heykel alanlarında küçük çaplı eğitimler verilecek. 
 
Misafirlerimize Çiğli’yi yaşatacağız
Fuarların kültürel kaynaşma anlamında çok önemli bir sahne olduğunun altını çizen Başkan Utku Gümrükçü, “Tarihi önemi, doğal güzellikleri ve turizm merkezleriyle İzmir’in güzide kentlerinden biri olan Çiğli’mizi, fuarı ziyaret edecek misafirlerimize anlatabilmek için ekibimizle birlikte özverili bir şekilde hazırlandık. İki gün boyunca farklı içeriklerde çok değerli etkinlikler düzenleyeceğiz. Tüm İzmirli hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv