Çimlerde konser keyfi

Buca Belediyesi’nin genç müzik gruplarını kent sakinleriyle buluşturduğu BucaÇim konserleri Hasanağa Bahçesi’nde coşkuyla devam ediyor.

  • 0
  • 275
Çimlerde konser keyfi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi’nin genç müzik gruplarını kent sakinleriyle buluşturduğu BucaÇim konserleri Hasanağa Bahçesi’nde coşkuyla devam ediyor. Bucalılar, akustik, etnik ve pop müzik dallarında her gün farklı bir grubun sahne aldığı konserler serisinde, açık havada yeşillikler arasında müziğin büyülü dünyasına yolculuk ediyor.

Buca Belediyesi BucaÇim konserleriyle müzikseverleri ağırlıyor. Genç yaşlı yüzlerce müziksevere tadına doyulmaz saatler yaşatan konserler haftanın üç günü Buca’nın yeşil doğasıyla ünlü Hasanağa Bahçesi’nde düzenleniyor. Bucalılara tadına doyulmaz saatler yaşatan Buca Çim Gençlik konserlerinde her gün farklı bir grup sahne alıyor. Hasanağa Bahçesin’nde kurulan özel sahnede performans sergileyen gruplar akustik, etnik, pop müzik dallarında konserler veriyor.

Yeşillikler içinde yer alan açık hava sahnesinde müzik dinlemenin huzur ve keyfini yaşatan konserler Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 18.00-19.00 saatleri arasında müzikseverleri ağırlıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Kuruluş yıldönümüne özel

Arşiv