Çocuklar bu yaz çok eğlenecek

Karşıyaka Belediyesi, eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından çocukları sporla buluşturacak.

  • 0
  • 321
Çocuklar bu yaz çok eğlenecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi, eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından çocukları sporla buluşturacak. 4 farklı tesiste gerçekleşecek yaz okulları kapsamında; yüzme, basketbol, judo ve okçuluk gibi çeşitli branşlarda kurslar açılacak.

11 BRANŞTA KURS
Çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, Haziran ayında yaz spor okullarını başlatacak. Bazı branşlarla yetişkinlere de hizmet verecek olan spor okulları kapsamında; voleybol, yüzme, basketbol, futbol, bale, judo, su topu, cimnastik, okçuluk, kano ve masa tenisi kursları verilecek.

KAYITLAR BAŞLADI
Yaklaşık 3 ay sürecek olan kurslar, branşlarına göre Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu, Muharrem Candaş Spor Salonu ve Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Bu hafta itibariyle tesislerde kayıtlar alınmaya başlanırken, yaz okullarına ilişkin belediyenin www. karsiyaka.bel.tr adresli internet sitesinden de  detaylı bilgi alınabilecek.

“SPORLA İÇ İÇE BİR NESİL”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimi için sporu çok önemsiyor, sporla iç içe bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu yaz açacağımız kurslarla da ekonomik şartlarda, güvenli ve modern ortamlarda spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımız takım ruhunu, paylaşmayı, spor ahlakını ve kültürünü öğrenecekler” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

İzmir'den Topluma Uzanan 5 Kadın Eline Ödül

EGİAD genç sporcular için yola çıktı

Mersin’den şampiyonlukla döndü

Fenerbahçe'ye 2'ci Urlalı

Arşiv