Çocuklar için kalplerimiz bir

İzmir sanat, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri “Kalplerimiz Bir” sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldi.

  • 0
  • 932
Çocuklar için kalplerimiz bir
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir sanat, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri “Kalplerimiz Bir” sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldi. İzmir’in önde gelen isimleri, ünlü sanatçı Burak Kut ile birlikte Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü’nün yenilenmesi için sahneye çıkarak şarkılar söyledi. Ferah Sancak’ın öncülüğünü üstlendiği proje başta Folkart, Hilton İzmir, Mon Jardin olmak üzere kentin önde gelen sivil toplum örgütü liderlerinin desteğiyle hayata geçirildi. Muhteşem gece ilgi ve beğeniyle izlendi.

Geceye hazırlıklar birkaç ay önceden başladı. Folkart Academy Tiyatro Salonu’nda haftanın belli günlerinde biraraya gelen isimler, İzDOB Solist Sanatçısı Hasan Alptekin ile DEÜ Devlet Konservatuarı öğrencisi piyanist Oğuz Taşoluk eşliğinde geceye hazırlandı.

Volkan Severcan ile başlayan konser, Aslı- Tolga Önder ve Şela- Enis Habif çiftleri, Nesligül Sarıgözoğlu, Bengi Şen, Didem Özkardeş, Melis Yamalıoğlu, Berna Sipahi, Berkay Eskinazi, Yeşim Veryeri ve Siren Ertan şarkılarıyla sürdü. Opera Sanatçısı Hasan Alptekin ve Volkan Severcan bir opera parçası seslendirirken Burak Kut salona girerek ikiliye eşlik etti. Bazı solistlere vokal yapan Burak Kut sahneden inmeden Barış Kaşka, Ferah Sancak ve İbrahim Görücüoğlu, salonun değişik yerlerinden İzmir Marşı’nı söyleyerek sahneye yürüdü ve şarkı söyleyen herkes sahneye çıkarak, tüm katılımcılarla birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv