Çocuklar izmir park’ta eğleniyor!

İzmir Park Alışveriş Merkezi’nin eğlendirirken öğreten Çocuk Kulübü, Mart ayında da rengarenk bir programla minik misafirlerini mutlu etmeye devam edecek.

  • 0
  • 476
Çocuklar izmir park’ta eğleniyor!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Park Alışveriş Merkezi’nin eğlendirirken öğreten Çocuk Kulübü, Mart ayında da rengarenk bir programla minik misafirlerini mutlu etmeye devam edecek. Uzman eğitmenler eşliğinde her cumartesi günü 3 seans olarak gerçekleşen etkinliklere 6-12 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabiliyor.
    
İzmir Park Çocuk Kulübü’nün Mart ayı etkinlikleri 4 Mart’ta Deniz Uçağı Maket Atölyesi ile başlayacak. 11 Mart’ta Kanguru Kalemlik Yapım Atölyesi’nde kendi eşyalarını tasarlayacak olan minikler, 18 Mart’ta ise Çanakkale Zaferi’nin 102. Yılı kapsamında bugüne özel kartpostallar yapıp şehitlerimizi anacaklar. Çocuk Kulübü’nün Mart ayı programı 25 Mart’ta gerçekleşecek Mavi Papağan Sünger Kukla Atölyesi ile sona erecek.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olarak gerçekleştiği İzmir Park Çocuk Kulübü atölyelerine katılabilmek için danışmadan kayıt yaptırmak gerekiyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv