Çocuklara endoskopik çözüm

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, Türkiye'de sayılı olan Çocuk Üroloji Polikliniği ile nitelikli sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.

  • 0
  • 676
Çocuklara endoskopik çözüm
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, Türkiye'de sayılı olan Çocuk Üroloji Polikliniği ile nitelikli sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. Açıldığı günden bu yana kaliteli ve nitelikli sağlık hizmetinin yeni adresi olan Çiğli BEH, çocuk hastalara da şifa kaynağı olacak.

Çocuk Üroloji Polikliniği Hastalarına Şifa Olacak…
Ülkemizde Çocuk Ürolojisi yan dal eğitiminin Çocuk Cerrahisi ve Üroloji ana dalları altında 2012 yılında verilmeye başlandığını ve ilk mezunlarının 2016 yılında göreve başladığını belirten Çiğli BEH Çocuk Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ali Tekin "Çocuk Ürolojisi, çocukların (0-18 yaş) ürolojik hastalıklarının tedavisini üstlenmiş cerrahi bir branştır. Çocuklardaki böbrek taşları, böbrek tümörleri, doğumsal böbrek bozuklukları, hidronefroz (böbrek şişmesi), idrar kanallarının her türlü hastalıkları, idrar kesesinin tümörleri, idrar kesesinden böbreğe idrar kaçağı (vezikoüreteral reflü), idrar kesesi açık olarak doğma (ekstrofi vezika), idrar kesesinin çalışma bozuklukları, idrar kaçırma, yarım sünnetli olmak (hipospadias) gibi penisin doğuştan ve sonradan gelişen rahatsızlıkları, inmemiş testis, testis tümörleri ve ürogenital sistemin tüm cerrahi hastalıklarının tedavisi Çocuk Ürologlarının ilgilendiği alanlardır." dedi.

Kızımın Tedavisi Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde Yapıldı…
6 yaşındaki kızında birden ortaya çıkan karın ağrısı şikâyetiyle Çocuk Üroloji Polikliniği’ne başvurduklarını söyleyen Olcay Dilek "Kızımın böbreğinde yaklaşık 2 cm boyutunda böbrek taşı tespit edildi. Konusunda uzman bir hekime evladımızı emanet ettik. Çocuk Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ali TEKİN'in yapmış olduğu Endoskopik girişim sonrası kızımız sağlığına kavuştu. Kendisine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan tedaviden kısaca bahseden Çiğli BEH Çocuk Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ali TEKİN "Duru kızımızın yaklaşık 2 cm boyutunda böbrek taşı rahatsızlığı vardı. Duru'nun bu rahatsızlığını hastanemizde bulunan gelişmiş cihazlarımız sayesinde, açık bir ameliyata gerek olmadan Endoskopik yolla kolaylıkla çözdük." dedi.

Modern Bir Hastane…
6 yaşındaki oğlu Muzaffer İŞGÖREN'in tedavisi için Çocuk Üroloji Polikliniği’ne başvuran Hatice İŞGÖREN (26) "Hastane evimize çok yakın. Verilen hizmetten oldukça memnunuz. İzmir'de gördüğümüz en modern, rahat ve konforlu hastanelerden birisi diyebiliriz. Oğlum Muzafferi sağlığına kavuşturan herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Hastanemizde Çocuk Nöroloji, Çocuk Kardiyoloji, Çocuk Üroloji, Çocuk Gastroenteroloji, Çocuk Nefroloji, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları, Çocuk Endokrinoloji, Çocuk Alerji – İmmünoloji ve Çocuk Psikiyatrisi branşlarında hekimlerin görev aldığını söyleyen Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. İlker KIZILOĞLU “Çiğli BEH Çocuk hastalıkları tedavileri yönünden geniş bir yelpazeyle hizmet vermektedir. Teknik alt yapısı ve eğitimli kadrosu ile hastanemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi olma yolunda hızla ilerlemektedir.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

63 yaşında yeni nefesine kavuştu!

Arşiv