Çocuklara Özel

İzmirli Çizer Mustafa Yıldız, çocuklarla karikatür buluşmalarına devam ediyor. ÇYDD İzmir Şubesi Bayraklı Semt Evin’de çocuklara özel yapılan karikatür atölyesi neşeli bir havada geçiyor.

  • 0
  • 436
Çocuklara Özel
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli Çizer Mustafa Yıldız, çocuklarla karikatür buluşmalarına devam ediyor. ÇYDD İzmir Şubesi Bayraklı Semt Evin’de çocuklara özel yapılan karikatür atölyesi neşeli bir havada geçiyor. Hayatlarında ilk kez karikatür çizen çocuklar, mizahın nasıl çizgiye dönüştüğünü öğreniyorlar.

Her yaşta insanın karikatür çizebileceğini belirten Karikatür Eğitmeni Yıldız:” İzmir’in çok farklı yerlerinde, hemen, hemen her gün çocuklarla buluşuyorum. Bu bir okul olabiliyor veya bir belediyenin kültür etkinlikleri içinde bu çalışmaları yapıyoruz. Karikatür atölyelerinde yaş sınırlaması yapmıyorum. Ama çocukların ilgisi çok daha fazla oluyor. Dünyayı çizerek tanıyan çocuklar, geleceğin usta çizeri olarak ilk adımlarını bizlerle atıyor. Karikatürün çizginin yanı sıra, mutlaka esprisi olmalı,  insanları biraz olsun güldürebilmeli. Çocuklar bu konuda çok yetenekli. En kısa zamanda bu zor işi becerebiliyor” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv