COORDİNAT BORNOVA Nitelikli Konut İhtiyacına Cevap Veriyor

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da yapımı devam eden ve Türkiye'nin aidatsız ilk sitesi olma özelliğiyle dikkat çeken Coordinat Bornova'ya yatırımcı ilgisi sürüyor.

  • 0
  • 1.105
COORDİNAT BORNOVA Nitelikli Konut İhtiyacına Cevap Veriyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da yapımı devam eden ve Türkiye'nin aidatsız ilk sitesi olma özelliğiyle dikkat çeken Coordinat Bornova'ya yatırımcı ilgisi sürüyor.
 
DRC Grup Ortaklarından Caner Tan, inşaatta % 65 seviyesinde olduklarını ve satışlarda ise % 70 oranını yakaladıklarını belirterek, yaz aylarında da bu ivmeyi koruyacaklarını söyledi.
 
Coordinat Bornova projesiyle, nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yola çıktıklarını kaydeden Tan, kendileri için önemli olanın öğrencilerin beklentilerine uygun kaliteli evler inşa etmek olduğunu vurguladı. 
 
TÜRKİYE'NİN İLK AİDATSIZ SİTESİ 
2 bloktan oluşan Cordinat Bornova'nın aynı zamanda Türkiye'nin ilk öğrenci oteli olma özelliğini taşıdığını dile getiren Caner Tan, “1 + 0, 1 + 1 ve 2 + 1'lerden oluşan toplam 500 konutumuz bulunuyor. Coordinat Bornova'da yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl % 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi veriyoruz. Ayrıca projede 2 bin 350 metrekare dükkan alanı mevcut. Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir sayesinde ise yatırımcılar aidat ödemeyecek. Projede konutların yanı sıra; 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunuyor” ifadesini kullandı. 
 
DAİRE TESLİMİ MART 2018'DE... 
Coordinat Bornova'nın, Mart 2018'de sahiplerine teslim edileceğini belirten Kurucu Ortak Onur Durmuş ise şu bilgileri verdi: “8'er katlı iki blok olan proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı,  lobi, çalışma alanı ve kütüphane, cafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutfak, oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atölyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak. Sessiz kütüphane ders alanımız var. Sakin bir ortamda veya home ofis çalışmak isteyenler burayı kullanacak. Sloganımız ise, 'Burada yabancı yok, henüz tanışmadıklarınız var' Bünyesinde bir de konferans salonu olacak. İçeride havuz ve peyzaj alanı mevcut. Konutlar full eşyalı. Konut sahipleri, bavullarını alıp evlerine taşınabilecek. Haftanın bir çok gününü sıkılmadan geçirebileceğiniz sosyal donatılar olacak. Daireleri, Mart 2018'de sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv